Tandlæge i Brønderslev

Centralt placeret både i byen og i Nordjylland er det nemt at nå tandlægen.dk Brønderslev, hvor end du kommer fra.
tandlægen.dk Brønderslev er en moderne klinik, hvor du altid er i centrum, så du er sikret en tryg og behagelig tandlægeoplevelse.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

tandlægen.dk i Brønderslev

Vi tror på, at tilfredse medarbejdere giver tilfredse patienter, og derfor vil du opleve altid at blive mødt med et smil, når du besøge den ISO-certificerede tandlægen.dk i Brønderslev. Vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter stiller altid høje krav til sig selv og gør deres yderste for at få dig til at føle dig godt tilpas.
tandlægen.dk Brønderslev ligger i centrum af Brønderslev, men også i centrum af Nordjylland, så det er nemt at nå os – også fra andre byer i det nordjyske.

Specialister i forebyggende tandpleje

Vores tandplejere er specialister i at holde dine tænder sunde, og derfor rådgiver og vejleder de gerne i forebyggende tandpleje. Og har du nemt til huller, kan tandplejerne også rådgive dig om sukkerfri kost.
Tandlægerne hos tandlægen.dk Brønderslev har desuden arbejdet med tandimplantater siden 1988 og avanceret bindingsvævsbehandling siden 1985 og laver løsninger, som både er funktionelle, smukke og mere enkle. Samtidig skal du heller ikke være bange for, at det gør ondt – hos tandlægen.dk Brønderslev bruger vi nemlig smertefri computerstyret lokalbedøvelse, som virker 100 procent efter to minutter, så du kan føle dig tryg og godt tilpas gennem hele behandlingen – men også efterfølgende, idet bedøvelsen ikke efterlader den irriterende, hævede fornemmelse.
Tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne hos tandlægen.dk Brønderslev har erfaring med mange typer af tandbehandlinger – fra det almindelige tandeftersyn til fyldninger, kroner og broer samt behandling for paradentose.

Din tryghed er vores prioritet

Hos tandlægen.dk Brønderslev har vi altid fokus på, at du skal føle dig godt tilpas. Derfor vil din tandlæge, tandplejer og klinikassistent tage en grundlæggende snak med dig – både om dine behov og ønsker, men også hvad der er økonomisk muligt. Har du brug for finansiering til en større behandling, tilbyder vi også attraktive finansieringsmuligheder, så du kan få forbedret dine tænder nu og her.