tandlægen.dk Ringkøbing

Mød tandlægerne

På vores tandklinik kan vi tilbyde behandling af høj kvalitet udført af erfarne tandlæger, og vi udfører alle behandlinger fra plastfyldninger til implantater og kirurgi.

Vi hjælper dig også, skulle du lide af tandlægeskræk, for det er afgørende for os, at du som patient føler sig tryg og oplever en god service og rådgivning, hver gang du kommer hos os, hvad enten det er et almindeligt tandeftersyn eller en mere kompliceret behandling.

Mød teamet

Gennem rådgivning hjælper vi dig til at træffe det bedste valg for dig og dine tænder.

Vores tandlæger er erfarne og har en høj faglighed. Vi lægger vægt på den personlige kontakt og går op i kvaliteten af vores arbejde, så du får den bedst mulige tandbehandling hver gang.
Og er du bange for at gå til tandlægen, kan vi også hjælpe dig med det. Vi rådgiver dig og taler med dig om, hvad du tror har udløst skrækken, og hvordan vi bedst kan løse det, og vi lægger selvfølgelig bedøvelse, så det ikke gør ondt. Derudover udskriver vi gerne en recept på en beroligende tablet, som du skal tage før behandlingen, har du brug for det.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Behandlinger

På vores tandklinik kan vi tilbyde behandling af høj kvalitet udført af erfarne tandlæger. Vi vil gerne opnå et tillidsforhold mellem patient og tandlæge, så du kan føle dig tryg i tandlægestolen, og derfor vil du hos tandlægen.dk Ringkøbing altid møde et serviceminded personale, som vil arbejde for, at du skal føle dig tryg under behandlingen.

Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi

Finansiering
- nemt og bekvemt

Lån via Resurs Bank til en fast månedlig ydelse og
betal i det tempo som du har lyst til.

Få råd til et nyt smil
Vil du anbefale tandlægen.dk Ringkøbing
Tak for din bedømmelse :)