Tandlæge i Brøndby

tandlægen.dk Brøndby ligger nemt tilgængelig i byen, så du nemt kan nå klinikken både med offentlig transport og i bil, og på vores moderne, lyse klinik får du altid en personlig og professionel behandling i behagelige omgivelser. Tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne lever op til de højeste standarder, bruger det bedste udstyr og holder sig opdaterede, så du altid får en kvalitetsbehandling.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

Din tandlæge i Brøndby hedder tandlægen.dk

Hos tandlægen.dk Brøndby får du altid en personlig og professionel behandling i behagelige omgivelser. Vores målsætning er, at du som patient skal føle dig tryg, og vi arbejder med forebyggelse, så du får det bedst mulige udgangspunkt for at bevare dine tænder hele livet. Det er vigtig for os, at du får den bedste behandling, og derfor bruger vores professionelle tandbehandlingsteam det nyeste tandlægeudstyr. Omsorg og kvalitet hånd i hånd, og som tandlæger, tandplejere og klinikassistenter stiller vi derfor store krav til os selv, når det gælder vores arbejde, ligesom vi er omsorgsfulde og forstående, skulle du være nervøs ved at gå til tandlæge eller direkte lide af tandlægeskræk.

En god dialog i tandlægestolen

Hvad enten du blot kommer for at få dit regelsmæssige eftersyn, har brug for en fylding, rodbehandling eller skal behandles for parodontose, kan tandlægen.dk Brøndby hjælpe dig, og er der noget, du er i tvivl om, eller har du uddybende spørgsmål, er du altid velkommen til at spørge – vi mener nemlig, at en god dialog med vores patienter er grobund for at føle sig tryg i tandlægestolen. Desuden samarbejder tandlæger, tandplejere og klinikassistenter om hver patient, og vi har overskud til hinanden, hvilket du vil mærke og nyde, når du besøger tandlægeklinikken.

Forebyggelse hjælper dine tænder

Hos tandlægen.dk Brøndby vil vi gerne have, at du skal bevare dine tænder hele livet, og derfor arbejder vi med forebyggelse, så du kan undgå parodontose og andre tandgener i løbet af livet. Skulle du dog opleve tandgener – for eksempel have brug for en rodbehandling eller en krone, kan vi selvfølgelige også hjælpe med det.

Dit smil er i centrum

Dine ønsker om et sundt og smukt smil er vores fokus. Sammen finder vi den bedste behandling til dig og din økonomi, så du får en behagelig tandlægeoplevelse. Som patient hos tandlægen.dk Brøndby skal du altid føle dig tryg. Derfor taler vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter med dig om dine behov og ønsker, og vi forklarer undervejs, når vi behandler, så du kan føle dig tryg hele vejen.

Find en tandlæge nær dig i hele København

Det er ikke kun i Brøndby, at vi ønsker at hjælpe jer med at finde den bedste tandlæge. Hos Tandlægen.dk ønsker vi at hjælpe alle danskere over hele landet med at komme til tandlæge. Og det gælder særligt i hele København.  Særligt i København er der mange der pendler, og derfor har du her både mulighed for at finde en tandlæge tæt på enten din bopæl eller dit arbejde. Udover vores klinik i Taastrup, så har vi også mange klinikker i både det indre og det ydre København. I indre by finder du os blandt andet på FrederiksbergNørrebro og Østerbro.  Uden for det indre København finder du os blandt andet i Herlev og Bagsværd.