Tandlæge i Nykøbing Falster

tandlægen.dk Nykøbing ligger i lyse, moderne lokaler i centrum af Nykøbing Falster tæt på Nykøbing Falster station, og dermed kan du nemt og bekvemt komme til tandlægeklinikken med både tog og bil.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

Dygtige og erfarne tandlæger

tandlægen.dk Nykøbing Falster er en tandklinik bestående af et dygtigt og erfarent team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter med ekspertise indenfor alle former for tandbehandling.
Beliggende tæt ved Nykøbing F Station er det nemt at besøge os, uanset om du kommer med tog eller i bil.

Særligt fokus på tandlægeskræk

Vi har stor erfaring med at håndtere tandlægeskræk, og tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne er vant til at tage hensyn til og værne om patienter, der er angste for at skulle i tandlægestolen. Hos tandlægen.dk Nykøbing er vi nemlig uddannet i at håndtere tandlægeskræk – uanset graden – og gør alt for at få dig til at slappe af både før, under og efter tandbehandlingen.
Derfor går vi selvfølgelig også op i smertefri  tandbehandling, og vi tilbyder tandbehandling i fuld narkose for dig, der står overfor et svært behandlingsbehov.

Fra tandretning til rodbehandling

Hos tandlægen.dk Nykøbing giver vi dig det bedste udgangspunkt for at kunne holde dine tænder sunde hele livet igennem ved at hjælpe dig med at holde dine tænder fri for sygdom. Og drømmer du om et smukt smil, er vi på forkant med de nyeste behandlingsmetoder og kan vejlede dig om kosmetiske tandbehandlinger.
Vi udfører alle behandlinger fra revner og fyldninger i tænderne til kroner og broer, implantater, tandregulering og rodbehandlinger, ligesom vores specialuddannede medarbejdere også udfører forskellige typer af laserbehandling – eksempelvis til paradentose.

Ingen dårlig samvittighed

Vi møder ofte patienter, som har dårlig samvittighed over, at de ikke har været til tandlægekontrol længe. Men det skal du ikke have hos tandlægen.dk Nykøbing – vi hjælper dig med igen at komme ind i en god vane med vedligeholdelse af din mund og dine tænder. Og skal du igennem en større tandbehandling, kan tandlægen.dk Nykøbing også hjælpe dig med en fornuftig finansieringsløsning, så du kan føle dig tryg fra du sætter dig i tandlægestolen, til du får regningen