Tandlæge i Højbjerg

Vi har selvfølgelig også en tandlæge i Højbjerg i det sydlige Aarhus. Her byder tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne dig velkommen i indbydende og lyse behandlingsrum, hvor de vil gøre deres yderste for at få dig til at føle dig godt tilpas. tandlægen.dk Højbjerg ligger nær Viby og Marselisborg Mindepark og er let at nå med både offentlig transport og bil.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

Din tandlæge i Højbjerg, tandlægen.dk

Hos tandlægen.dk Højbjerg går vi op i at følge med tiden, og derfor er klinikken blevet udvidet og moderniseret efter alle kunstens regler.
Tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne glæder sig til at byde dig velkommen i den moderne klinik med store og lyse behandlingsrum, som på en gang er indrettet med fokus på den højeste hygiejniske standard, samtidig med at det er hyggeligt – vi mener nemlig, at det skal være rart at gå til tandlægen.
Tandlægeklinikken ligger midt i Højbjerg i det sydlige Aarhus og er eksempelvis nemt at nå fra andre steder i byen og Viby.

Omsorgsfuld tandbehandling, også de mere komplicerede

På klinikken tilbyder vi alle former for behandlinger, og tandlægerne udfører komplicerede behandlinger i samarbejde med tandlægen.dk Højbjergs erfarne tandlæger. Vi udfører alt fra tandimplantater til tandfacader, laver kroner og broer samt behandler paradentose.

Når du er patient hos tandlægen.dk Højbjerg, skal du føle dig godt tilpas uanset om du skal igennem et større behandlingsforløb eller blot have et tandeftersyn. Derfor tilbyder vi dig, at du kan høre beroligende musik eller se en film under behandlingen – du er selvfølgelig også velkommen til at lytte til musik eller podcast på din mobil.

Også en klinik i Aarhus Centrum

Da det altid skal være nemt at finde en tandlæge nær dig, har tandlægen.dk også en klinik i Aarhus Centrum.
tandlægen.dk Aarhus Centrum er yderst central placeret et stenkast fra Aarhus Rådhus, Aarhus Rutebilstation og Aarhus Hovedbanegård. Dermed er det altid nemt at komme til tandlægen i enten offentlig transport eller med bil. Se mere her.

Fokus på din tryghed

Hos tandlægen.dk Højbjerg ønsker vi, at dine tænder skal være smukke hele livet. Derfor bruger vi eksempelvis tandfarvet plast og undgår selvfølgelig skadelige metaller i tandbehandlingen. Vores mål er sikre, smukke og holdbare resultater af vores behandlinger, og for at vi altid er på forkant med den nyeste viden, videreuddanner både tandlæger, tandplejere og klinikassistenter sig regelmæssigt, så du altid er sikret det bedste resultat.
Skal du igennem en større behandling, og har du brug for hjælp til finansiering, tilbyder vi også en attraktiv finasieringsløsning, så du kan føle dig tryg fra start til slut.