Tandlæge i Kolding

Hos tandlægen.dk Kolding Albuen 23 går tandlægerne og klinikassistenterne op i, at du skal få den bedste oplevelse, og derfor er tryghed og tillid kodeordene. Klinikken er tæt placeret lige overfor Kolding Storcenter, med masser af gode parkeringsmuligheder.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

Den bedste tandlægeoplevelse

Hos tandlægen.dk Kolding skal du som patient have den bedst mulige tandlægeoplevelse. Derfor passer klinikkens tandlæger, tandplejere og klinikassistenter godt på dig, når du kommer til dit tandeftersyn eller skal have foretaget en større tandbehandling.
Tandlægeklinikken ligger lige overfor Kolding Storcenter.

Vi tager hånd om dig

Tryghed og tillid er kodeord på vores tandlægeklinik i Kolding. For at skabe de bedste betingelser for dig, lytter tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne til dig, dine ønsker og behov, og vi efteruddanner os løbende for at kunne give dig den bedste behandling.
Og fordi tryghed netop er fokus for tandlægen.dk Kolding, udfører vores tandlæger smertefri behandling, mens vores personale af tandplejere og klinikassistenter fokuserer på at tage god hånd om dig.

Vi behandler for alt

Vi håndterer alle behandlingsformer, men vil helst undgå dem – forstået på den måde, at vi ønsker, at du skal have sunde tænder hele livet. Derfor er pleje og forebyggelse yderst vigtigt for personalet hos tandlægen.dk Kolding, men skulle uheldet være ude laver tandlægerne på klinikken selvfølgelig både tandfyldninger, kroner og broer, revner i tænder, knækkede tænder, tandimplantater og behandler for paradentose.

Omsorg er den halve behandling

Du kan være helt tryg hos tandlægen.dk Kolding, og har du eksempelvis bruge for at få erstattet en eller flere tænder, er vi specialister i smertefri tandimplantater. Vores tandkirurg er ikke kun dygtig, men også omsorgsfuld, og er du bange for at blive bedøvet, bruger vi en overfladebedøvende spray, som fjerner alt ubehag i tænderne.
Men du skal også føle dig tryg efterfølgende, og kommer du til tandlægen.dk Kolding og har behov for en større tandbehandling, har vi også en fornuftig finansieringsløsning, du kan gøre brug af.