tandlægen.dk

Mød tandlægerne

Selvom tandlægerne på Toppen og Dommergården er blevet en del af tandlægen.dk Vejle er vi fortsat de samme.

Vi tilbyder tandbehandlig af høj kvalitet med brug af det nyeste udstyr.

Vi har mange års erfaring med behandling med tandimplantater og kosmetisk tandbehandling.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i tandklinikken.

Behandlinger

Hos tandlægen.dk Vejle – tandlægerne på toppen, benytter de bedste materialer, studerer os til den nyeste viden og bruger det rigtige udstyr. Det giver vores patienter en vished om et højt behandlings niveau og tryghed i behandlingssituationen, ligesom det skaber et godt arbejdsmiljø for behandlerteamet.

På tandklinikken udfører vi alle typer tandbehandlinger fra almindelig tandpleje til avanceret implantatkirurgi og kosmetisk tandpleje med en høj og ensartet kvalitet, der lever op til forventningerne.

Mød teamet

Mød vores team

Vi har gjort os umage med at samle en gruppe af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter hvis kemi matcher, så vi sammen får den bedste hverdag og det bedste arbejdsmiljø til gavn og glæde for både patienter og behandlerteamet.

Vi har hver især vores særlige interesser, men ser alle ny viden som en nødvendighed, så vi kan vedligeholde og udbygge vores faglighed.
Derfor er vi også alle sammen flittige til at efteruddanne os, så vi altid kan tilbyde den bedste tandbehandling.

Hos tandlægen.dk Vejle går vi op i at skabe en positiv atmosfære og stemning under tandbehandlingerne.
Det betyder også, at vi gør alt for at skabe trygge rammer for vores patienter og behandle sikkert og professionelt hver gang.

Teamet er det du kender fra Tandlægerne på Toppen og tandlægen.dk Dommergården.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}
Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Vi har fokus på omsorg, dit velvære og tryghed
Vi tilbyder tandbehandling i trygge og behagelige omgivelser
Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi
I fællesskab lægger vi en plan for dine tænders fremtid
Vil du anbefale tandlægen.dk
Tak for din bedømmelse :)

Claus Alsted

Den bedste tandlæge jeg har haft i mange år.

- Claus Alsted
, patient hos tandlægen.dk -

5/5 stjerner

Josefine Kahr Rasmussen

Man kan umuligt finde en bedre tandlæge 🙂

- Josefine Kahr Rasmussen
, patient hos tandlægen.dk -

5/5 stjerner

Martin Madsen

Tandlæger med x factor.

Super faglighed og en enorm evne til at få patienten til at føle sig helt særlig. Jeg er ovenud tilfreds med tandlægerne på toppen.
Toppen af poppen 

- Martin Madsen
, patient hos tandlægen.dk -

5/5 stjerner

Berit Laursen

Fra total 100 % tandlægeskræk til nu bare at gå ind og til Christine, det er total uforståeligt hvordan du bare er rolig og lyttende. Bedste tandlæge i miles omkreds og jeg kører gerne fra Give og ind til jer.

- Berit Laursen
, patient hos tandlægen.dk -

5/5 stjerner

Nicolai Kaj Næsby

Pris, service og resultatet er til et 5-tal hver især. Kunne jeg give 15 stjerner havde de fået dem. Kan kun snakke godt om Christine. Kom ind som en gut med tandlægeskræk, men ikke mere. Jeg skulle bare have haft tandlægerne på toppen fra barnsben af. Fantastisk tandlæge hele vejen igennem.

- Nicolai Kaj Næsby
, patient hos tandlægen.dk -

5/5 stjerner

Finansiering
- nemt og bekvemt

Lån via Resurs Bank til en fast månedlig ydelse og
betal i det tempo som du har lyst til.

Få råd til et nyt smil

Tandimplantater, kirurgi og kosmetisk tandpleje

Tandimplantater

Din tandlæge på Toppen i Vejle tilbyder behandling af mere kompliceret art. Vi tager naturligvis altid imod nye patienter, der har behov for ordinært tandeftersyn, tandrensning, har paradentose eller akutte tandsmerter.

Har du mistet en eller flere tænder, hæmmer det dit smil eller tyggefunktion, eller oplever du, at dine kinder ”falder ind” på grund af manglende tænder, så kan tandimplantater være en løsning for dig. Og her har vi kompetencer til at behandle dig.

Et implantat kræver et mindre kirurgisk indgreb, hvor selve implantatet – skruen – fastgøres i kæben. Vores tandlæge hos tandlægen.dk Vejle har stor erfaring i netop implantatkirurgi. Læs mere om tandimplantater eller kontakt klinikken for en uforpligtende snak.

Fjernelse af visdomstænder

Vores dygtige tandlæge i Vejle kan også gennemføre kirurgisk fjernelse af visdomstænder. Det kan være nødvendigt, hvis visdomstanden sidder på en måde, så den ikke umiddelbart kan fjernes ved almindelig tandudtrækning.

Læs mere om visdomstænder.

Kosmetisk tandpleje

Smilet er en stor del af vores personlige visitkort – og vores tandsæt er ”hovedingrediensen” i vores smil. Mange smiler anstrengt, fordi de oplever, at der er mangler ved smilet. Det kan være alt fra misfarvede tænder til fyldigt tandkød. Det kan være slidte tænder eller store mellemrum.

Hos tandlægen på Toppen i Vejle udfører vi også kosmetisk tandbehandling. Har du slidte tænder, kan vi bygge dem op igen, så du får et sundt smil og en god tyggefunktion.

Nogle synes, de har for meget tandkød, mens andre oplever, de har for lidt – fx lange tandhalse. Er du ikke tilfreds med dit, så kontakt os og få en tid til en snak, så kan vi vurdere, hvad vi kan gøre for dig og dit smil.

Er dine tænder misfarvede, kan vi tilbyde tandblegning, som giver dig et naturligt look igen. Sammen med dig aftaler vi hvilken nuance, der passer dig og dit ansigt bedst, og så laver vi de blegeskinner, der vil dække dit behov.

Dette er blot nogle af de behandlinger, vi kan tilbyde på det kosmetiske felt. Har du et helt andet problem eller udfordring i forhold til dit smil og dit tandsæt, så kontakt os, så vi kan få en uformel snak om, hvad vi kan gøre for dig, så du kan blive storsmilende igen.

Vi glæder os til at se dig hos tandlægen.dk Vejle på Toppen.

På gensyn