Tandlæge i Thisted

Du finder din tandlæge i Thisted hos tandlægen.dk. I Thisted finder du nemt en tandlæge under tandlægen.dk. Vi holder nemlig til Sundhedshuset i Thy på Tigervej 1. Klinikken drives er erfarne tandlæger, der tilbyder alt fra tandeftersyn til rodbehandling, implantater, kroner og broer.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

Smertefri tandbehandling i Thisted

Vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter har alle stor erfaring med behandling af personer, der lider af tandlægeskræk. Når du bestiller tid til tandeftersyn eller tandbehandling, bør du oplyse, hvis du har særlige behov. Så vil vi afsætte ekstra tid til at give dig en tryg og smertefri behandling.

Tandeftersyn, tandfyldninger og parodontose

Hos tandlægen.dk Kirkestræde og tandlægen.dk Tigervej tager vi os god tid til de regulære tandeftersyn. Regelmæssige tandeftersyn er den bedste forebyggelse og giver god tandsundhed. Vores tandplejere udfører behandling af parodontose, ligesom de lærer dig at forebygge betændelse i tandkødet ved rigtig brug af tandbørsten
På begge klinikker udføres tandfyldninger med brug af plast, og er uheldet ude for alvor ude, og tanden ikke kan nøjes med en fyldning, varetager klinikken behandling med broer og kroner.

Nyindrettet sundhedshus med mulighed for tandregulering

Hos tandlægen på Tigervej har vi fast tilknyttet tandspecialist, der kan varetage tandregulering.

Klinikken er indrettet handicapvenligt med nem adgang for kørestolsbrugere.
Klinikken ligger nemt tilgængeligt med gode p-forhold.