Tandlæge i Taastrup

tandlægen.dk Taastrup ligger lige overfor Taastrup station, og her er du altid sikret en tandbehandling i høj kvalitet til fair priser, og uanset om du blot kommer til dit regelmæssige tandeftersyn eller skal igennem en kompliceret tandlægebehandling, værner tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne om dig og dine tænder.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

Tryghed hos tandlægen.dk

Tryghed er i højsædet på tandlægen.dks klinik i Taastrup. Klinikkens tandlæger, tandplejere og klinikassistenter arbejder for at gøre dig tryg – både før, under og efter din behandling. Derfor giver tandlægen dig altid et individuelt behandlingsforslag på de større behandlinger, så du er med hele vejen i beslutningsprocessen og både kan tage stilling til økonomi, omfanget af behandlingen og det forventede resultat, ligesom du får en vurdering af, hvilken behandling vil være den mest optimale for dig nu og på sigt.

Beskyt dine tænder med tandeftersyn

Klinikkens tandlæger, tandplejere og klinikassistenter har mange års erfaring bag sig og lægger vægt på både kvalitet og en god, personlig kontakt med deres patienter. Hos tandlægen.dk Taastrup mener man, at regelmæssige tandeftersyn er vejen frem, hvis du vil have dine egne tænder hele livet. Tandlægerne og tandplejerne hos tandlægen.dk Taastrup anbefaler derfor et tandeftersyn hver 6.-12. måned meget gerne sammen med en tandrensning, så du kan forebygge eventuelle tandskader. Med eftersynet følger en behandlingsplan, hvor du kan få et overblik over, hvad tandlægerne og tandplejerne mener, at du bør få lavet eller bør overvejet at få lavet ved dine tænder.

Vi finder den bedste løsning

Skulle uheldet være ude, og du alligevel mister en eller flere tænder, kan du får dem erstattet hos tandlægen.dk Taastrup. Din tandlæge på klinikken i Taastrup har en høj faglighed indenfor området og kan tilbyde en bred vifte af muligheder indenfor tanderstatninger – både proteser eller tandimplantater i porcelæn, så du undgår tyggegener, og du samtidig får et kosmetisk smukt tandsæt. Oplever du, at dine tænder er blevet mørkere, er det også muligt at få bleget dine tænder skånsomt.
Som noget særligt tilbyder tandlægen.dk Taastrup kronebehandling på en og samme dag, og dermed vil du som patient opleve færre bedøvelser, mindre boren i tænderne, ingen tradtionelle tandaftryk, ligesom du vil spare tid. Det kan tandlægerne hos tandlægen.dk Taastrup, fordi de anvender CEREC, som er et avanceret system indenfor fremstilling af kroner, facader og fyldninger i porcelæn.

Hos tandlægen.dk Taastrup kan du regne med at være tryg igennem hele forløbet – fra behandling til pris. For hos tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne vigtigste opgave er at få dig til at føle dig godt tilpas.

Find en tandlæge nær dig i hele København

Det er ikke kun i Taastrup, at vi ønsker at hjælpe jer med at finde den bedste tandlæge. Hos Tandlægen.dk ønsker vi at hjælpe alle danskere over hele landet med at komme til tandlæge. Og det gælder særligt i hele København.  Særligt i København er der mange der pendler, og derfor har du her både mulighed for at finde en tandlæge tæt på enten din bopæl eller dit arbejde. Udover vores klinik i Taastrup, så har vi også mange klinikker i både det indre og det ydre København. I indre by finder du os blandt andet på Frederiksberg, Nørrebro og Østerbro.  Uden for det indre København finder du os blandt andet i Herlev og Brøndby.