tandlægen.dk Vinderup

Mød tandlægerne

Tandlæge Jens har ejet tandklinikken siden 1982.
Sammen med tandlæge Peter Z. Lyksholm og sit behandlerteam, tilbyder vi alle former for tandbehandling.
Jens udfører desuden avanceret tandkirurgi samt behandling med implantater.

Og da vi går op i altid at være opdaterede, når det gælder faglighed og teknologier, kommer vores personale jævnligt på efteruddannelse.

Behandlinger

Hos tandlægen.dk Vinderup, er det naturligt for os at kombinere en professionel behandling med et personligt tillidsforhold mellem patient og tandlæge. På vores tandklinik kan vi derfor tilbyde behandling af høj kvalitet, udført af erfarne tandlæger. Som patient vil du møde et serviceminded personale, der vil sørge for, at du og dine børn kan føle sig tryg under behandlingen.

Med udgangspunkt i dig og dine børns tandsundhed og jeres behov lægger vi en behandlingsplan, der gør det muligt for jer at prioritere behandlingerne. Sammen kan vi sikre, at I får en god tandsundhed nu og i årene fremover.

Mød teamet

Du skal føle dig godt tilpas.

Hos tandlægen.dk Vinderup er efteruddannelse, kvalitet og professionalisme i højsædet. Det sikrer nemlig, at du som patient får den bedste behandling.

Jens Sønderby har i en årrække har arbejdet med kirurgi og er tandlægekonsulent i Kommunernes Landsforening, og er en alsidig tandlæge med en yderst høj grad af empati.

Ligeledes er vores klinikassistenter yderst veluddannede og arbejder med både bedøvelser, forberedelser til kroner og operationer, desinfektion af rodbehandlinger, pochemåling og almindelig tandrensning. Sammen sikrer vi dig tryghed og kvalitet i tandlægestolen.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}
Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi
Vil du anbefale tandlægen.dk Vinderup
Tak for din bedømmelse :)

Finansiering
- nemt og bekvemt

Lån via Resurs Bank til en fast månedlig ydelse og
betal i det tempo som du har lyst til.

Få råd til et nyt smil