tandlægen.dk Vinderup

Ny tandlæge hos tandlægen.dk Vinderup

Helle er vores nye tandlæge. For Helle er det meget vigtigt, at patienterne får en rar oplevelse ved at gå til tandlæge. Helle er både faglig dygtig og empatisk, hun elsker at arbejde med mennesker og håndværket er vigtigt for hende. Omhu og grundighed er kendetegnet ved hende. Hun glæder sig til at tage imod klinikkens patienter og byder også nye patienter hjertelig velkommen.

Klinikken glæder sig til, at få Helle ombord! Hun skaber glæde og smil.

Mød tandlægerne

Tandlæge Jens har ejet tandklinikken siden 1982.
Sammen med tandlægerne Peter Z. Lyksholm og Helle Sønderby og deres behandlerteam, tilbyder vi alle former for tandbehandling.
Jens udfører desuden avanceret tandkirurgi samt behandling med implantater.

Og da vi går op i altid at være opdaterede, når det gælder faglighed og teknologier, kommer vores personale jævnligt på efteruddannelse.

Behandlinger

Hos tandlægen.dk Vinderup, er det naturligt for os at kombinere en professionel behandling med et personligt tillidsforhold mellem patient og tandlæge. På vores tandklinik kan vi derfor tilbyde behandling af høj kvalitet, udført af erfarne tandlæger. Som patient vil du møde et serviceminded personale, der vil sørge for, at du og dine børn kan føle sig tryg under behandlingen.

Med udgangspunkt i dig og dine børns tandsundhed og jeres behov lægger vi en behandlingsplan, der gør det muligt for jer at prioritere behandlingerne. Sammen kan vi sikre, at I får en god tandsundhed nu og i årene fremover.

Mød teamet

Du skal føle dig godt tilpas.

Hos tandlægen.dk Vinderup er efteruddannelse, kvalitet og professionalisme i højsædet. Det sikrer nemlig, at du som patient får den bedste behandling.

Jens Sønderby har i en årrække har arbejdet med kirurgi og er tandlægekonsulent i Kommunernes Landsforening, og er en alsidig tandlæge med en yderst høj grad af empati.

Ligeledes er vores klinikassistenter yderst veluddannede og arbejder med både bedøvelser, forberedelser til kroner og operationer, desinfektion af rodbehandlinger, pochemåling og almindelig tandrensning. Sammen sikrer vi dig tryghed og kvalitet i tandlægestolen.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}
Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi
Vil du anbefale tandlægen.dk Vinderup
Tak for din bedømmelse :)

Finansiering
- nemt og bekvemt

Lån via Resurs Bank til en fast månedlig ydelse og
betal i det tempo som du har lyst til.

Få råd til et nyt smil