Vestergade 55
5970 Ærøskøbing
Find vej via Google Maps
62 52 15 76
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00 - 15:00
Tirsdag
08:00 - 15:00
Onsdag
08.00 - 15:00
Torsdag
08:00 - 15:00
Fredag
08:00 - 12:00
TELEFONTID I DAG
08:00 - 14:00

Gode trygge oplevelser

Vores patienter på Ærø giver gode anmeldelser

tandlæge Ærøskøbing

Din lokale tandlæge i Ærøskøbing

tandlægen.dk Ærø

Hos tandlægen.dk i Ærøskøbing tilbyder vi kvalitetsbehandlinger. Dine tænder skal holde hele livet, og da vi lever længere, skal tandsundheden vedligeholdes gennem grundige eftersyn og effektive behandlinger. Det er vores behandlerteam garanter for. Vores erfarne behandlere prioriterer deres faglige udvikling gennem efteruddannelse og kurser. Hele teamet ved, hvor stor betydning tryghed og nænsom behandling har for den enkelte patient, derfor står vi alle inde for, at din behandling foregår i en rar og afslappet atmosfære. Vi afsætter god tid til patienterne, så der er mulighed for at tale om specielle behov og forventninger forud for hver behandling.

Tandlægen.dk Ærøskøbing- en klinik med gode adgangsforhold
Uanset om du ankommer med bil eller offentlig transport er det nemt at komme til klinikken.  Der er parkering ca. 50 m fra klinikken og en gratis bus, der stopper bare 5 minutters gang til klinikken.

Handicapvenlig tandlæge i Ærøskøbing
Klinikken tilbyder også handicapvenlige adgangsforhold. Vi har handicapvenlig adgang, klinik og handicap parkering lige ved døren.

tandklinik på ærø

Behandlinger hos tandlægen.dk på Ærø

Vores mål er at sikre en optimal behandling tilpasset den enkelte patient.

Vores erfarne tandlæger har kompetencer indenfor almindelige tandbehandlinger såvel som proteser, implantater, kroner og broer, og på vores dentallaboratorium sikrer vores tandtekniker, at farven på kroner og broer matcher dine egne tænder, så de falder naturligt ind i dit tandsæt.

Vi tilbyder flest mulige behandlinger i vores egen klinik og samarbejder med specialister, der udfører specielle behandlinger fra klinikken.

Børne- og unge tandlæge Ærøskøbing
Klinikken behandler også børn og unge. Hele familien er velkommen som patienter hos tandlægen.dk Ærøskøbing.

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken