Torvet 4C
4999 Sakskøbing
Find vej via Google Maps
54 70 42 55
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00 - 16:00
Tirsdag
08:00 - 16:00
Onsdag
08:00 - 16:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 14:30
TELEFONTID I DAG
Lukket

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Sakskøbing giver gode anmeldelser

tandlæge sakskøbing

Søger du efter tandlæge i Sakskøbing?

tandlægen.dk Sakskøbing

Så er du kommet til det rette sted. Tandlægen.dk Sakskøbing ligger centralt placeret i Sakskøbing bymidte på Torvet 4 C.I klinikken møder du et dedikeret team af erfarne behandlere. Hos tandlægen.dk Sakskøbing sætter vi god tid af - så du som patient føler dig helt klædt på til at kunne tage stilling til en anbefalet behandling.

Du skal føle dig tryg hos din tandlæge i Sakskøbing
Vi sætter en stor ære i at holde os fagligt opdateret. Ved konstant at udvide og styrke vores individuelle kompetenceområder og dele vores viden og erfaring gennem vores stærke tværfaglige samarbejde kan tandlægen.dk-teamet i Nykøbing Falster og Sakskøbing sammen tilbyde dig Sydhavsøernes måske bedste tandbehandling.

Hos os vil du mødes med et godt humør og en uformel omgangstone. Vi prioriterer arbejdsmiljøet højt og oplever, at den frie tone giver en god og tillidsskabende dynamik på klinikken, der fordrer det succesfulde samarbejde.

Gode adgangsforhold hos din tandlæge i Sakskøbing
Tandlægen.dk i Sakskøbing har gode adgangsforhold uanset om du ankommer i bil eller med offentlig transport. Du finder parkering via Apotekervænget tæt på klinikken. Ankommer du med det offentlige ligger Sakskøbing station fem minutters gang fra klinikken.

tandklinik nykøbing

Behandlinger hos din tandlæge i Sakskøbing

Vi udfører alle almindelige tandbehandlinger her på klinikken. Skulle der være en behandling vi ikke kan tilbyde dig her, har vi, gennem vores stærke samarbejde med vores moderklinik i Nykøbing Falster, sikret os, at vi kan beholde dig i vores trygge rammer og ikke behøver henvise dig til andre klinikker.

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken