Taastrup Hovedgade 96
2630 Taastrup
Find vej via Google Maps
43 99 11 07
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00 - 17:00
Tirsdag
08:00 - 15:00
Onsdag
08:00 - 16:00
Torsdag
08:00 - 17:00
Fredag
08:00 - 14:00
TELEFONTID I DAG
08:00 - 16:00

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Taastrup giver gode anmeldelser

Brandlukket!

Der har natten til d. 3. juli været brand i vores bygning. Vandskaderne fra brandslukningen betyder at klinikken bliver nødt til at holde lukket de næste 3-4 uger. Vi håber at genåbne i uge 31/32. I den mellemliggende periode henviser vi til tandlægen.dk Brøndby.

Find klinikker
tandlæge Taastrup

Din lokale tandlæge i Taastrup

tandlægen.dk Taastrup

Du finder tandlægen.dk i hjertet af Taastrup. Vi ligger centralt placeret på Taastrup Hovedgade. Her har vi i mere end 60 år givet vores patienter tandbehandlinger af høj kvalitet-uanset om det drejer sig om almindelige behandlinger eller større indgreb.

Hos tandlægen.dk Taastrup lægger vi vægt på, at alle behandlinger - store som små - giver dig en helstøbt kvalitetsløsning. Det betyder, at du på langt sigt mindsker tandskaderne, så du har større mulighed for at bevare dine egne tænder.

Parkering og transport
Der kan nemt findes parkering ved klinikken. Der er en times gratis parkering på hovedgaden. Bag hovedgaden v. Brugsen kan du parkere to timer gratis og bag Taastrup medborgerhus kan du parkere gratis hele fem timer. Husk p-skiven. Klinikken ligger lige ved siden af Taastrup station. Derfor er den også nemt fremkommelig med tog og bus.

tandlæge Taastrup

Behandlinger hos din tandlæge i Taastrup

Hos tandlægen.dk Taastrup udfører vi både store og små tandbehandlinger.

Du får altid et individuelt behandlingsforslag på de større behandlinger, så du er med hele vejen i beslutningsprocessen og både kan tage stilling til økonomi, omfanget af behandlingen og det forventede resultat.

Tandimplantat Taastrup
Søger du en tandlæge, der er specialiseret i tandimplantater? Så er du kommet til rette sted. Tandimplantater kan farve-matches, så de ligner dine naturlige tænder.

Hos tandlægen.dk vil du altid få et uforpligtende behandlingsforslag på tandimplantater med prisoverslag. 

Kontakt os for en uforpligtende konsultation.

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken