Tandlægen.dk

Om tandlægen.dk

I tandlægen.dk har vi et mål om at være den fagligt stærkeste tandlægekæde i Danmark. Med 45 klinikker er vi landsdækkende.

Vi ved, at faglige fællesskaber i dagligdagen understøtter arbejdstrivsel og engagement, ligesom vores patienter nyder godt af, at klinikejere og ansatte i kæden har mulighed for sparring på tværs af teams og klinikker.

Bliv en del af tandlægen.dk

Tandlægekæder er kommet for at blive. Ønsker du at være en del af en kæde i vækst og med høj faglig standard, er tandlægen.dk måske noget for dig. Kæder sikrer bedre udnyttelse af de tandlægefaglige ressourcer til gavn for patienterne og for dig som fagperson. Som del af en kæde kan du koncentrere dig om fagligheden på din klinik, du kan sparre med dygtige kollegaer, og kædens hovedkontor kan hjælpe med de administrative udfordringer.

Faglighed · Omsorg · Samarbejde · Engagement

Landsdækkende tandlægekæde

Tandlægen.dk er en landsdækkende kæde med store, moderne klinikker, der tilbyder alle former for tandbehandlinger og med et stærkt fagligt fællesskab.
Kædens vision er at være Danmarks fagligt stærkeste tandlægekæde. Derfor udfører vi alle behandlinger ved brug af den nyeste teknologi, den nyeste viden og baseret på ny forskning.
Ønsker du at være en del af det, ser vi frem til at byde dig velkommen i tandlægen.dk.

Tandlæge
40 byer

40 byer

Der er altid en tandklinik nær dig

45 klinikker

45 klinikker

Landsdækkende tandlægekæde

343 klinikrum

338 klinikrum

Behandlinger med den nyeste teknologi

850 ansatte

850 ansatte

Stort fokus på faglig sparring på tværs

Vil du vide mere?

Se vores nyheder og presse