Nørre Torv 6 st. tv.
7200 Grindsted
Find vej via Google Maps
75 32 36 55
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00 - 17:00
Tirsdag
08:00 - 17:00
Onsdag
08:00 - 17:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 15:00
TELEFONTID I DAG
08:00 - 14:00

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Grindsted giver gode anmeldelser

tandlæge Grindsted

Din lokale tandlæge i Grindsted

tandlægen.dk i Grindsted

Tandlægen.dk er din lokale tandlæge i Grindsted. Klinikken, som ligger centralt placeret på Nørretorv, tilbyder moderne og handicapvenlige faciliteter og erfarne behandlere. Dit besøg hos os er mere end en tid hos tandlægen – hos os går kvalitet og omsorg hånd i hånd. Alle i teamet deltager hvert år på kurser og seminarer. Det sikrer, at vi på klinikken altid er opdateret i forhold til de bedste  behandlingsformer og den nyeste teknologi.

Det er vores mål, at du skal opleve professionalisme og kvalitet, når du er patient i vores tandlægeklinik. Du skal føle tillid til, at du og dine tænder er i gode hænder – men du skal også som menneske føle dig tryg og godt behandlet.

Tandlægen.dk Grindsted tager tandlægeskræk seriøst
Du kan være helt tryg hos os. Vi går langsomt frem og lytter altid til, hvordan du har det. Mange mennesker har tandlægeskræk, hvilket vi har forståelse for. Vi er derfor vant til at modtage patienter, som er nervøse for at gå til tandlægen - og vi gør alt for at gøre dig tryg.

tandklinik grindsted

Behandlinger hos tandlægen.dk Grindsted

Vi tilbyder alle former for tandbehandling, der sikrer dig et smukt og naturligt resultat.

Tandlægen.dk Grindsted er derfor en tandklinik for dig uanset om du blot skal have foretaget et eftersyn eller du skal have udført et kirurgisk indgreb.

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken