Turpinsvej 2
2605 Brøndby
Find vej via Google Maps
36 75 48 75
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00 - 16:00
Tirsdag
08:00 - 16:00
Onsdag
08:00 - 16:00
Torsdag
07:30 - 15:00
Fredag
08:00 - 13:00
TELEFONTID I DAG
08:00 - 16:00
tandlæge brøndby

Din lokale tandlæge i Brøndby

tandlægen.dk Brøndby

Tandlægen.dk Brøndby er din tandlæge nær Brøndby Strand, hvor vi leverer tandpleje af høj kvalitet. Vi ligger centralt placeret i Brøndby på Turpinsvej 2.

Klinikken tilbyder gode adgangsforhold, uanset om du ankommer i bil eller med offentlig transport. Vi har parkeringspladser lige ved klinikken og ligger i gåafstand fra Brøndbyøster station. Hos tandlægen.dk Brøndby er det vores mål, at du har et smukt smil og en god tandsundhed hele livet. Vores tandlæger er erfarne og har en høj grad af faglighed. Vi lægger vægt på den personlige kontakt og går op i kvaliteten af vores arbejde, så du får den bedst mulige tandbehandling hver gang. 

Hos tandlægen.dk Brøndby får du altid en personlig og professionel behandling i behagelige omgivelser. Vores overordnede målsætning er, at du som patient altid skal føle dig tryg, og vi arbejder med forebyggelse, så du får det bedst mulige udgangspunkt for at bevare dine tænder hele livet. Vi lever op til de højeste standarder, bruger det bedste udstyr og holder os opdaterede, så du altid får en behandling af høj kvalitet.

tandklinik brøndby

Behandlinger hos tandlægen.dk Brøndby

Det er vigtigt for os, at du får den bedste behandling. Det opnår vi ved at have et professionelt team og det nyeste tandlægeudstyr. Hos os går omsorg og kvalitet hånd i hånd, og vi stiller derfor store krav til os selv, når det gælder vores arbejde, ligesom vi er omsorgsfulde og forstående, hvis du er utryg ved at gå til tandlæge.

Vi ønsker en åben dialog om, hvordan du har det, så vi kan tilpasse behandlingen netop dig og dine behov. På den måde opnår vi, at du føler dig tryg i tandlægestolen.

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken