Lyngbyvej 14, st.
2100 København Ø
Find vej via Google Maps
39 29 93 00
ÅBNINGSTIDER
Mandag
8:30 - 18:00
Tirsdag
8:00 - 18:00
Onsdag
8:00 - 16:00
Torsdag
8:00 - 17:00
Fredag
8:00 - 14:30
TELEFONTID I DAG
Lukket

Gode trygge oplevelser

Vores patienter på Østerbro giver gode anmeldelser

tandlæge østerbro

Din lokale tandlæge i København Ø

tandlægen.dk Østerbro

Leder du efter en tandlæge på København Ø med en central placering? Så er du kommet til det rette sted. Tandlægen.dk Østerbro ligger på Lyngbyvej 14 st.th. Klinikken er nem at komme til, uanset om du er i bil eller ankommer med offentlig transport. Vi ligger tæt på Ryparken Station og bus 14, 150, 184, 185 og 4A.

Tandlægen.dk Østerbro har desuden gratis parkering i gården. Du skal tage indkørslen fra Bryggervangen lige efter Meny. Her finder du et stort hvidt skilt, hvor der står “Lyngbyvej 16 – 28”, her kører du efter nr. 16 og fortsætter så langt, du kan komme.

Handicapvenlig tandlæge på Østerbro
Tandlægen.dk Østerbro har gode og handicapvenlige adgangsforhold. Kørestolsbrugere får nemt adgang via lift til stuen. Klinikken har desuden brede døre og ingen dørtrin, så der er plads til kørestol og rollator.

Tilfredse patienter
Søger du en god tandlæge på Østerbro? Så er du kommet til det rette sted- i hvert fald ifølge vores mange tilfredse patienter på Trustpilot.*

Det tror vi på hænger sammen med, at vi giver os tid til hver enkelt patient og spørger ind til dine ønsker og behov. Det gælder også, hvis du er en del af de 40% af befolkningen, der lider af tandlægeskræk.

Hos tandlægen.dk Østerbro ved vi af erfaring, at mange patienter føler en lettelse ved at fortælle os om deres tandlægeskræk, ligesom vi fortæller dig, hvilke muligheder vi har for at give en blid og smertedækket tandbehandling.

Vi har mulighed for at tilbyde afslappende medicin, og vi går kun frem i det tempo, du har mod på. Har du tandlægeskræk, så fortæl os om det, så afsætter vi den nødvendige tid af, så du kan slappe af og føle dig tryg. Læs mere om tandlægeskræk her.

*https://dk.trustpilot.com/review/tandlaegen.dk/location/%C3%B8sterbro

tandklinik østerbro

Behandlinger hos tandlægen.dk Østerbro

Hos tandlægen.dk Østerbro tilbyder vi alt fra forebyggende tandpleje til mere avancerede behandlinger og operationer. Vi gør os umage for, at du skal opleve en tryg og smertefri tandbehandling.

Tandblegning på Østerbro
Drømmer du om et hvidere smil? Vores tandlæger og tandplejere har udført tandblegning i snart 35 år og er klar til at hjælpe dig med tandblegning ved hjælp af specialtilpassede tandskinner.

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken