Sønder Allé 5
8000 Aarhus C
Find vej via Google Maps
86 13 26 36
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00 - 17:00
Tirsdag
08:00 - 17:00
Onsdag
08:00 - 16:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 15:00
TELEFONTID I DAG
08:00 - 16:00

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Aarhus giver gode anmeldelser

tandlæge aarhus

Din lokale tandlæge i Aarhus

tandlægen.dk Aarhus C

Tandlægen.dk i Århus C ligger centralt placeret på Sønder alle 5. Hvis du leder efter en tandlæge i Århus C, som er nem at komme til, er vi det rette sted.

Transport og parkering ved tandlægen.dk Århus
Når du besøger klinikken i Århus C, kan du parkere i Q-Park Aarhus City, der ligger lige ved siden af klinikken og har gode adgangsforhold.

Klinikken ligger centralt placeret  og kun få minutters gågang fra Århus Banegård og er derfor også nem at komme til med offentlig transport. Vores tandklinik er indrettet med nyt teknologisk udstyr, som sikrer mindst muligt gene for dig i forbindelse med undersøgelse og behandling. Vi anvender digitale aftryk, som giver os en god mulighed for at tage en dialog med dig om din tandsundhed, og hvilke muligheder vi har for at behandle dig. Vi er eksperter i en tryg oplevelse og sunde tænder.

Tandlæge Århus C

Tandbehandlinger hos tandlægen.dk i Århus

Hos tandlægen.dk Århus tilbyder vi alle almindelige tandbehandlinger. Derudover er vores tandlæger og tandplejere specialiseret inden for flere komplicerede behandlinger.
Gennem et stærkt samarbejde sikrer vi dig en god oplevelse og en god tandsundhed nu og på sigt.

Vi ønsker at arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at dine tænder og dit smil holder længst muligt. Det kan kun ske, hvis vi er sammen om det forebyggende arbejde og behandler, når det er nødvendigt.

Vores tandklinik er indrettet med nyt teknologisk udstyr, som sikrer mindst muligt gene for dig i forbindelse med undersøgelse og behandling. Vi anvender digitale aftryk, som giver os en god mulighed for at tage en dialog med dig om din tandsundhed, og hvilke muligheder vi har for at behandle dig. Vi er eksperter i en tryg oplevelse og sunde tænder.

Tandblegning
Ønsker du dig hvidere tænder? Vi hjælper dig i gang på klinikken i Århus C og tager aftryk til din blegeskinne. Derefter udfører du tandblegningen hjemme.

Læs mere om tandblegning her

Specialtandlæge i Århus
Skal du have udført tandkirurgi? Vores dygtige specialtandlæger har mange års erfaring med tand-mund-og kæbekirurgi.Vi kan derfor tilbyde behandlinger som operativ fjernelse af visdomstænder/sinus løft eller rodspidsoperationer.

Kontakt klinikken for en konsultation 

Tandprotese i Århus
Vores dygtige tandlæger har mange års erfaring med at lave tandproteser i klinikken i Århus C. Uanset om du skal have erstattet en eller flere tænder er en protese en god og holdbar løsning.

Kontakt os for at få en konsultation og læs mere om tandproteser her

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken