Kigkurren 8 G, 1.
2300 København s
Find vej via Google Maps
32 57 75 44
ÅBNINGSTIDER
Mandag
8:00 - 16:00
Tirsdag
9:00 - 18:00
Onsdag
7:00 - 15:00
Torsdag
8:00 - 15:00
Fredag
7:00 - 14:00
TELEFONTID I DAG
7:00 - 15:00

Gode trygge oplevelser

Vores patienter på Islands Brygge giver gode anmeldelser

tandlæge islands brygge

Din lokale tandlæge på Amager

tandlægen.dk Islands Brygge

Leder du efter en tandlæge på Amager? Så er tandlægen.dk Islands Brygge måske klinikken for dig. Tandlægen.dk Islands Brygge byder på lange åbningstider, central beliggenhed og dygtige behandlere.

Du finder tandklinikken på Amager på adressen Kigkurren 8G, 1.sal, 2300 København S. Hvis du ankommer i bil, kan du parkere foran klinikken på Kigkurren eller på de omkringliggende gader.

Hvis du ankommer med offentlig transport, kan du tage bus 250S lige til døren. Du kan også tage metroen til Islands Brygge, som ligger 500 meter fra klinikken. Hos tandlægen.dk Islands Brygge går vi op i at få et tillidsfuldt forhold til vores patienter, og derfor rådgiver vi, lytter til og inddrager patienten i hele behandlingsforløbet.

 

tandklinik amager

Din tandlæge på Amager tilbyder alle behandlinger

Hos tandlægen.dk Islands Brygge udfører vi alle behandlinger fra tandimplantater, tandkroner og broer, paradentosebehandling til tandblegning og kosmetisk tandretning ved brug af usynlige bøjler fra ClearCorrect.

Tandregulering med usynlig bøjle
Vi tilbyder tandregulering ved brug af ClearCorrect. ClearCorrect er en behandling, der består af en serie næsten usynlige og aftagelige skinner - også kaldet bøjler - som bliver specialdesignet til dig.

Efterhånden som du skifter en skinne, rykker dine tænder sig lidt ad gangen uge for uge, indtil det ønskede resultat er opnået.

Skinnerne er aftagelige og næsten usynlige.

Det er nemt at få det smil, du altid har drømt om.

Hos tandlægen.dk Islands Brygge er vi uddannet i tandbehandling med usynlige bøjler, og vi samarbejder tæt med tandlæge-eksperterne hos ClearCorrect.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Tandlægeskræk?
Er du nervøs for at gå til tandlægen, så er du ikke alene. Vi er vant til at berolige patienter, der lider af tandlægeskræk. Fortæl os om det, så vi kan imødekomme dine behov. Det er vigtigt for os, at du får tillid til selv at have indflydelse på din tandbehandling, så din oplevelse hos tandlægen.dk, bliver så positiv og tryg som muligt.

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken