Strøget 12
7430 Ikast
Find vej via Google Maps
97 15 10 60
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00 - 17:00
Tirsdag
08:00 - 17:00
Onsdag
08:00 - 17:00
Torsdag
08:00 - 17:00
Fredag
08:00 - 16:00
TELEFONTID I DAG
Lukket

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Ikast giver gode anmeldelser

tandlæge ikast

Din tandlæge på Strøget i Ikast

tandlægen.dk Ikast

Tandlægen.dk Ikast ligger centralt placeret på Strøget i Ikast. Vores behandlerteam står klar til at lytte til dig og varetage dine ønsker. 

Gode adgangsforhold
Klinikken er nem at komme til uanset om du ankommer i bil eller med offentlig transport. Vi tilbyder gode parkeringsmuligheder lige ved klinikken og ligger kun få minutters gang fra station og bus station. Klinikken kan tilgås for handicappede, da vi har en trappelift til gangbesværede.

tandklinik ikast

Behandlinger hos tandlægen.dk Ikast

Dine egne tænder hele livet – det er vores mål. Og det er et realistisk mål for langt de fleste, der jævnligt modtager kvalificeret tandbehandling. En langsigtet behandlingsplan er en naturlig del af dit besøg hos os.

Vores behandlere har mange års erfaring med alle former for tandbehandling. Vi prioriterer efteruddannelse højt, og alle klinikkens ansatte deltager i kurser i ind- og udland. På den måde kan vi altid tilbyde en effektiv og tidssvarende behandling.

Et stærkt tandplejeteam
Vores tandplejere står for de regelmæssige eftersyn og kontroller.

De arbejder også med forebyggende tandpleje, som forhindrer huller i dine tænder og betændelse i dit tandkød. Tandplejeren kan også oplyse dig om, hvad kost, sygdom, medicin og graviditet har af betydning for dine tænder og sidst, men ikke mindst, udfører vores tandplejere også paradentosebehandling.

En behagelig oplevelse
Vi tilbyder også en række tiltag for at sikre, at din tandbehandling bliver så behagelig som mulig, herunder musik og naturligvis nænsom bedøvelse.

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken