H.C. Ørsteds Vej 50C
1879 Frederiksberg C
Find vej via Google Maps
38 34 42 22
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00 - 17:45
Tirsdag
08:00 - 17:45
Onsdag
08:00 - 17:15
Torsdag
08:00 - 15:45
Fredag
08:00 - 13:00
TELEFONTID I DAG
08:00-12.30 - 13.30-16:00

Gode trygge oplevelser

Vores patienter giver gode anmeldelser

forum tandlæge

Din lokale tandlæge på Frederiksberg

tandlægen.dk Forum & Implantatcenter

Tandlægen.dk Forum er en flot, moderne og lækkert indrettet tandklinik med adresse centralt på Frederiksberg. Klinikken tilbyder også gode forhold for gangbesværede og handicappede, da vi er placeret i stueetagen og har en kørestolsrampe fra yderdøren.

Vi har vores egne p-pladser i gården, som vores patienter kan benytte. Ankommer du med offentlig transport ligger klinikken blot 100 m fra Forum Metrostation og bus 67, 68, 80N, 82N, 2A og 3A kører lige til døren. Vi vægter vores patienters velbefindende meget højt og sætter kort sagt en ære i at behandle dig, som vi gerne selv vil behandles.

tandklinik forum

Behandlinger hos tandlægen.dk Forum Implantatcenter

Hos tandlægen.dk Forum modtager vi mange henviste patienter til  behandling med tandimplantater, tandkirurgi, tandlægeskræk, større tandkroner og brobehandlinger samt paradentosebehandlinger.

Tryghed og tillid skal være kernen i alle vores behandlinger.
Vi har derfor investeret i den bedste teknologi, såsom panoramarøntgen og intraoralt kamera, så vi kan sikre de bedste resultater og tilfredshed hver gang.

Tandregulering Frederiksberg
Leder du efter en bøjletandlæge på Frederiksberg? Vi tilbyder tandbehandling og tandretning ved hjælp af gennemsigtige specialtilpassede tandbøjler fra Invisalign.

Tandimplantat Frederiksberg
Tandlægerne hos tandlægen.dk Forum Implantatcenter på Frederiksberg hører til blandt Danmarks mest erfarne behandlere, når det handler om tandimplantater.

Siden 1995 har vi udført komplicerede tandbehandlinger dagligt, og vi forestår hele behandlingen, fra implantat til færdig tand, ligesom vi kun benytter originale implantater fra Straumann i Schweiz.

Vi tilbyder altid en fast pris på din tandimplantatbehandling, garanti og vedligeholdelse, hvilket sikrer dig tryghed nu og i fremtiden.

Et tandimplantat er i virkeligheden ikke andet end en kunstig tandrod lavet af metallet titan, som sidder helt fast i kæbeknoglen.

På det eller de steder i kæben, hvor der mangler tænder, kan vi placere ”de kunstige rødder”. Det gøres rent praktisk ved, at der bliver boret et lille hul ned i kæbeknoglen, og i det hul skrues tandimplantatet i, meget præcist og forsigtigt. I løbet af nogle uger er kæbeknoglen vokset fast på overfladen af implantatet, og vi kan tage et aftryk af den kunstige rod, næsten ligesom det var en rigtig rod, der skulle laves færdig med en ny krone.

I denne kan man så fastgøre en krone eller en særlig trykknap til en protese. Måske lyder det voldsomt, men klinikken har foretaget mange tusinde af den slags operationer. Man råder også over det absolut nyeste og bedste udstyr i den nye og moderne klinik på Frederiksberg, hvor behandlingsrummene ikke bare er sterile som en operationsstue, men faktisk også har en varm og menneskelig udstråling.

Tandblegning Frederiksberg
Tandblegning kan afhjælpe svære misfarvninger efter kaffe, rødvin, tobak eller blot aldring.

Kontakt klinikken for yderligere information.

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken