Stationsalléen 42, st.
2730 Herlev
Find vej via Google Maps
44 91 93 11
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00 - 18:00
Tirsdag
08:00 - 18:00
Onsdag
08:00 - 16:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 13:00
TELEFONTID I DAG
08:00 - 12:30 - 13:00-18:00

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Herlev giver gode anmeldelser

tandlæge herlev

Din lokale tandlæge i Herlev

tandlægen.dk Herlev

Tandlægen.dk Herlev ligger centralt placeret på stationsalleen i Herlev, og tandklinikken har gode adgangsforhold uanset om du ankommer i bil eller med offentlig transport.

Der er mulighed for at parkere gratis både foran og bagved bygningen. Ved parkering i gården eller bag huset er det nødvendigt med et p-kort i forruden, som vi udleverer på klinikken.

Ankommer du med offentlig transport, ligger vi i gåafstand fra Herlev Station. Når du ankommer til klinikken, bliver du mødt af et hyggeligt, moderne og indbydende venteværelse med TV og magasiner. Der er mulighed for at få en kop kaffe, te eller vand, imens du venter. Vi tilbyder også en gratis engangstandbørste, hvis du ønsker at børste tænderne inden dit tandlægebesøg.

tandklinik herlev

Behandlinger hos tandlægen.dk Herlev

Hos tandlægen.dk Herlev har vi et stort behandlerteam. Vores tandlæger har hver deres specielle kompetencer, så vi favner bredt. Det betyder, at vi udover almindelige tandbehandlinger også kan tilbyde kirurgiske indgreb, implantatbehandling, paradentose kirurgi, tandregulering, bidhævning, kosmetisk tandbehandling og behandling af børn.

Vi følger også med i udviklingen af nye teknologier i vores branche, hvilket giver os mulighed for at tilbyde dig de bedste og nyeste behandlingsformer, som vil give dig smukke, sunde og stærke tænder. Alle vores behandlinger udføres efter moderne behandlingsprincipper, og vi anvender kun de materialer til vores behandlinger, som vi mener er de mest effektive og sikre på markedet.

Uanset hvilken behandling, du skal have foretaget, er det vigtigt for os, at du føler dig tryg. Derfor sætter vi altid god tid af til behandlingen, så vi har tid til at få en snak om din tandbehandling.

Samtidig er det vigtigt for os at kunne udføre denne behandling smertefrit, så du kan føle dig godt tilpas i tandlægestolen hos tandlægen.dk Herlev.

Lider du af tandlægeskræk?
Det ligger os meget på sinde at hjælpe patienter som er nervøse for at gå til tandlæge. Vores tandplejere tilbyder derfor akupunktur for tandlægeangst, opkastfornemmelse og smerter.

Tandregulering Herlev- smukt smil med usynlig bøjle
Her på klinikken tilbyder vi tandregulering med Invisalign®, som er næsten usynlige aftagelige bøjler.

Invisalign® er et behageligt system, som kan benyttes af patienter, der af kosmetiske eller bidfunktionelle årsager, ønsker at forandre deres smil.

Tal med din behandler, hvis du vil vide mere om dine muligheder for et flottere smil.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder på 44 91 93 11. Eller skriv til os via vores kontaktformular.

Skoletandlæge Herlev
Søger du efter ‘børnetandlæge Herlev’, så er du kommet til det rette sted. Vi behandler også børn i klinikken.

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken