Helgolandsgade 17A, 1. Sal
6700 Esbjerg
Find vej via Google Maps
75 13 14 75
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00 - 19:00
Tirsdag
08:00 - 17:00
Onsdag
08:00 - 17:00
Torsdag
08:00 - 17:00/18:00
Fredag
08:00 - 15:00
TELEFONTID I DAG
Lukket

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Esbjerg giver gode anmeldelser

tandlæge esbjerg

Din lokale tandlæge i Esbjerg

tandlægen.dk Esbjerg

Leder du efter en tandlæge i Esbjerg? Så er du kommet til rette sted. Tandlægen.dk Esbjerg, som ligger centralt placeret i Helgolandsgade, er en moderne klinik med erfarne behandlere, der står klar til at bidrage til din tandsundhed. Klinikken ligger desuden i et sundhedshus, hvilket muliggør et tæt samarbejde mellem os og læger, speciallæger og fysioterapeuter. 

Gode og handicapvenlige adgangsforhold
Der er gode parkeringsforhold ved klinikken både lige foran opgangsdøren og bag klinikken. Der er elevator i ejendommen og ingen dørtrin ved døre. Begge dele for at imødekomme gangbesvær og handicap.

En tandlæge i Esbjerg, der lytter til dig
Hos tandlægen.dk Esbjerg er vi problemknusere. Vi er til for vores patienters skyld og rådgiver og sparrer med dig i behandlingsforløbet. På klinikken bruger vi moderne udstyr og teknikker, ligesom klinikken er fuldt digitaliseret. Vi videreuddanner os desuden regelmæssigt, så vi altid er fagligt opdateret til at give dig den bedst mulige behandling.

Seneste nyt fra klinikken

Få tid hos en af vores tandlæger

Grundet lang ventetid har tandlæge Charlotte Beck i øjeblikket lukket for tilgang af nye patienter. Nye patienter er velkommen til at få tilbudt tider ved klinikkens øvrige tandlæger og tandplejere.

tandklinik esbjerg

Behandlinger hos tandlægen.dk Esbjerg

Vi tilbyder alle typer af tandbehandling

Vores tandlæger udfører alle vores behandlinger og sparrer med hinanden ved komplicerede sager. Vores tandplejere står for en stor del af klinikkens omfattende paradentose-behandlinger samt tandblegninger, ligesom vores klinikassistenter er uddannede til at foretage tandrensninger.

Vi har et stort fokus på kvalitet og leverer et højt fagligt niveau. Det betyder at alle medarbejderne hos tandlægen.dk Esbjerg skal leve op til vores kvalitetskrav i form af efteruddannelse – både på et teoretisk og praktisk plan. Desuden forventes det, at behandlerne sparrer internt og giver patienterne den nødvendige information og rådgivning ved hver eneste behandling.

Tandlægeskræk
Hos tandlægen.dk Esbjerg tager vi tandlægeskræk seriøst. Vi gør altid vores bedste for at yde patienterne en kompetent og tryg behandling med udgangspunkt i de behov og ønsker, som patienterne må have.
Fortæl os hvis du lider af tandlægeskræk, så vi sammen kan lave en behandlingsplan som i videst muligt omfang efterkommer dine ønsker og foregår i et tempo, hvor du kan være med.

Tandproteser i Esbjerg
Uanset om du skal have en hel- eller delprotese, så kan tandlægen.dk Esbjerg hjælpe. Tandproteser en god og gennemprøvet løsning som kan give dig tyggeevnen tilbage – og et smukt smil.

Kontakt os for at høre mere om tandproteser

Få tandimplantater i Esbjerg
Et tandimplantat er et godt alternativ til både tandproteser og almindelige tandbroer. Tandimplantater kan farve-matches, så de ligner dine naturlige tænder.

Hos tandlægen.dk Esbjerg får du et uforpligtende behandlingsforslag på tandimplantater med prisoverslag. Dermed kan du trygt tage stilling til både pris og behandling.

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken