Skift tandlæge

Sådan gør du

Skift tandlæge

Der kan være mange spørgsmål, der melder sig, når man overvejer at skifte tandlæge. Koster det penge? Er det tidskrævende? Og hvad sker der med min journal og min behandlingshistorik?

Få svar på disse spørgsmål og mange flere på siden her.

Skift tandlæge gratis
Ring til klinikken eller book en tid online

Du skal intet foretage dig
Vi indhenter din journal og øvrige oplysninger

Du har en ny tandlæge
Læn dig tilbage i tandlægestolen hos din nye tandlæge

Koster det noget at skifte tandlæge?

Det er gratis at skifte tandlæge.

Hvorfor skifte til tandlægen.dk?

Vi er et landsdækkende netværk af tandlæger og specialister – men lokalt forankret. Du kan altså altid finde en tandlæge i nærheden af dig.

Skift tandlæge ved flytning

Skift tandlæge i forbindelse med flytning

Ønsker du at skifte tandlæge i forbindelse med flytning? Tandlægen.dk har 45 klinikker fordelt over hele landet. Du har derfor gode muligheder for at finde en klinik tæt på dig.

Ønsker du derimod at beholde din tandlæge, selvom du er flyttet til en anden by, er det også muligt. Det er ikke, som ved lægevalg, nødvendigt at bo i samme kommune, som din tandlægeklinik ligger i.

Husk dog at give din tandlæge din nye adresse.

Hvordan bliver jeg oprettet hos en ny tandlæge?

Det er nemt at skifte tandlæge. Du booker bare en tid hos os online eller pr. telefon. Herefter gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal og dit tidligere forløb fra din gamle tandlæge.

Hvis du har fået taget røntgenbilleder for nylig, vil disse kunne overføres fra din tidligere tandlæge.

Hvad sker der med min journal, når jeg skifter tandlæge?

Hvis du skifter tandlæge til tandlægen.dk, vil vi kontakte din tidligere tandlæge og bede om at få adgang til din journal, dine røntgenbilleder og dine tidligere behandlingsforløb.

Med lidt hjælp fra din tandlæge og tandplejer

Behold dine tænder hele livet

Vi ser vores patienter som hele mennesker, ikke kun tænder. Vi ved, at dit smil er dit visitkort, og at dine tænder er en essentiel del af dig, din samlede sundhed og dit mentale overskud.

Når du vælger os som tandlæge, er du i trygge og omsorgsfulde hænder. Vores mål er at give dig den bedste behandling – på alle områder. Derfor sætter vi alle kræfter ind på at gøre dig tryg, lære dig at kende og forstå, hvad dine udfordringer er med dine tænder, og hvordan vi bedst kan hjælpe.

Vi anvender det nyeste udstyr og de nyeste behandlingsformer.

Vi sætter fagligheden i højsædet og giver mulighed for uddannelser og kurser, så vores behandlere altid er på forkant med den nyeste udvikling.

Vi har nogle af landets dygtigste specialister blandt vores ansatte og tilbyder derfor også mere komplicerede behandlinger og operationer på flere af vores klinikker.

Vi tager tandlægeskræk seriøst!
Op imod 40% af danskerne lider af tandlægeskræk – du er derfor langtfra alene, hvis tanken om tandlægestolen giver dig sved på panden eller endda afholder dig fra at gå til tandlæge.

Hos tandlægen.dk har vi et stort fokus på tandlægeskræk. Vi afsætter altid god tid til at tale med dig inden og under behandlingen. Du bliver også inddraget i behandlingsforløbet.

Du er velkommen til at høre musik, når du er i stolen, og flere af vores klinikker har beroligende film kørende i loftet under behandlingen. Hvis du ønsker det, tilbyder flere klinikker også fuld narkose, så du kan komme sovende igennem behandlingen. Spørg din klinik, om musik er en mulighed.