Torvestrædet 27
3450 Allerød
Find vej via Google Maps
48 17 24 25
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00 - 18:00
Tirsdag
07:00 - 17:00
Onsdag
07:00 - 17:00
Torsdag
07:00 - 17:00
Fredag
07:00 - 16:00
TELEFONTID I DAG
08:15 - 17:00

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Allerød giver gode anmeldelser

allerød tandlæge

Din lokale tandlæge i Allerød

tandlægen.dk Allerød Klinikhuset

Tandlægen.dk i Allerød ligger centralt placeret på Torvestrædet 27 få minutters gang fra Allerød Station.

Handicapvenlig tandlæge i Allerød
Den nye, moderne klinik er placeret i stueplan og er derfor let tilgængelig for kørestolsbrugere og gangbesværede. Tandlægen.dk Allerød klinikhuset har desuden gode parkeringsforhold tæt på klinikken samt handicapparkering lige bagved klinikken.

Alternativt kan parkeringskælderen under klinikken benyttes. Her er der 1 times gratis parkering.

tandlæge i allerød

Behandlinger hos os

Hos tandlægen.dk Allerød klinikhuset er vi altid opdateret med den nyeste viden og de nyeste teknikker. Vi benytter for eksempel digital 3D-teknik ved fremstilling af kroner, broer, facader med mere og er førende i Danmark på dette område. Vi producerer kroner, broer og facader på klinikken, så du efter blot to timers ventetid kan få din nye krone. På den måde sparer du et besøg på klinikken samt ubehaget ved en midlertidig krone.

Søger du behandling for søvnapnø i Allerød?
Søvnapnø er korte vejrtrækningspauser, når man sover. Søvnapnø resulterer i snorken og en dårlig nattesøvn. Hos tandlægen.dk Allerød Klinikhuset kan vi hjælpe. Ved hjælp af en specialtilpasset snorkeskinne, kan vi afhjælpe de ufrivillige vejrtrækningspauser og dermed også din snorken.

Tandproteser i Allerød
Har du mistet flere eller alle dine tænder, kan du få erstattet de manglende tænder med en protese, og få smilet igen. Dette kan ske med en del- eller en helprotese. 

En delprotese kan erstatte én eller flere manglende tænder, hvorimod helprotesen er en oplagt løsning, hvis ingen tænder kan bevares. Hos tandlægen.dk Allerød undersøger vores dygtige og erfarne tandlæger dine tænder og sammen lægger vi en behandlingsplan, hvor behandling og priser oplyses.

Hvis du har spørgsmål til dine proteser, er du velkommen til at kontakte Dagmar, som altid er parat til at give dig svar på dine spørgsmål, så du føler dig tryg ved behandlingen.

Om os

Leder du efter en tandlæge eller en tandplejer centralt placeret i Allerød? Så er du kommet til det rette sted. Hos tandlægen.dk Allerød Klinikhuset er vi ét stort team bestående af tandlæger, klinikassistenter og specialister med en række forskellige kompetencer fra tandteknik til kirurgi.

Som patient bliver du tilknyttet din egen tandlæge og tandplejer. De kender derfor ikke kun dine tænder, de kender også dig, hvilket giver tryghed og tillid mellem dig og dit behandlerteam. Som fast patient hos tandlægen.dk Allerød får både du og behandler-teamet mulighed for at lave en langsigtet indsats for dig og din tandsundhed.

allerød tandpleje

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. 

Se klinikken