Bredgade 65B
7600 Struer
Find vej via Google Maps
97 85 16 51
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00 - 16:00
Tirsdag
08:00 - 16:00
Onsdag
08:00 - 16:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 15:00
TELEFONTID I DAG
08:00-12:00 - 12:30-15:00

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Struer giver gode anmeldelser

tandlæge struer

Din lokale tandlæge i Struer

tandlægen.dk Struer

Tandlægen.dk Struer ligger centralt placeret i Bredgade. Her finder du dygtige behandlere, den nyeste teknologi og en afslappet atmosfære.

Gode adgangsforhold
Klinikken har gode adgangsforhold, uanset om du ankommer i bil eller med offentlig transport. Vi råder over egen parkeringsplads og bussen stopper lige foran klinikken.

tandklinik struer

Behandlinger hos din tandlæge i Struer

Som patient hos tandlægen.dk Struer kan du forvente et højt fagligt niveau. Vi lytter til dine ønsker og gennem faglig vejledning tilbyder vi tandbehandlinger tilpasset dine behov.

Vi giver dig altid et overblik over dine muligheder, og hvordan du forebygger bedst muligt, ligesom du får et overslag på prisen på større tandbehandlinger - før vi behandler.

Vi tilbyder alle former for tandbehandlinger, både generelle tandeftersyn og de mere komplekse, som tandimplantater, kroner og broer. Vi tager også gerne børn ind som patienter.

Søger du efter ‘bøjletandlæge Struer' eller ‘specialtandlæge Struer’? Vi kan henvise til en anden tandlæge.dk klinik i nærheden, der tilbyder disse behandlinger.

Som henvisningsklinik har vi også et mangeårigt samarbejde med special praksisser og dentallaboratorier i hele Danmark, ligesom vi samarbejder med regionssygehuse i Midt-og Vestjylland.

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken