Tankedraget 7
9000 Aalborg
Find vej via Google Maps
98 12 70 01
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00 - 18:00
Tirsdag
07:00 - 17:00
Onsdag
07:00 - 16:00
Torsdag
07:00 - 17:00
Fredag
07:00 - 15:00
TELEFONTID I DAG
08:10 - 15:45

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Aalborg giver gode anmeldelser

Tandlæge i aalborg

Din tandlæge i Aalborg

tandlægen.dk Aalborg

Du finder tandlægen.dk Aalborg centralt placeret i Aalborg på Tankedraget 7. Der er 2 timers gratis parkering hos Føtex Eternitten – Synergivej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der to minutters gang til klinikken på Tankedraget 7. Ankommer du med offentlig transport stopper bybusserne tæt ved klinikken.

I vores store, flotte klinik byder ikke vi kun på moderne og behagelige omgivelser. Vi tilbyder også de nyeste og mest avancerede behandlinger i trygge omgivelser. Lad os tale sammen om, hvad dine behov og ønsker er, så vi sammen kan sikre dig en god oplevelse og en god tandsundhed nu og på sigt.

tandbehandlinger aalborg

Behandlinger hos tandlægen.dk Aalborg

Vores store hold af erfarne tandlæger og tandplejere dækker de fleste specialer og har omfattende erfaring inden for alle behandlingsområder. Det er en af fordelene ved at komme i en større klinik.

Vi tilbyder alle former for tandbehandling såvel som de nyeste teknologiske løsninger, så vi kan tilbyde dig de mest effektive behandlingsmetoder. 

Specialtandlæge Aalborg
Hos tandlægen.dk Aalborg har vi flere specialtandlæger ansat med hvert deres ekspertiseområde. Derfor behøver vores patienter aldrig henvises ud af huset, da vi har kompetencer til at foretage alle behandlinger på klinikken.

Tandprotese Aalborg
Uanset om du skal have erstattet en eller flere tænder, så er tandproteser en god og gennemprøvet løsning. Hos tandlægen.dk Aalborg har vi i mange år givet patienter tyggeevnen tilbage ved hjælp af proteser – og et smukt smil.

Tandimplantat Aalborg
Et tandimplantat er et godt alternativ til både tandproteser og almindelige tandbroer. Tandimplantater kan farve-matches, så de ligner dine naturlige tænder.

Røntgen Aalborg
Vi tilbyder flere forskellige typer røntgen, så du altid kan blive tilbudt den mest effektive metode til din behandling.

Søvnapnø Aalborg
Hvis du eller en af dine kære snorker, kan det skyldes søvnapnø. Søvnapnø er betegnelsen for en tilstand, hvor man holder vejrtrækningspauser, når man sover (apnøer). Udover snorken resulterer søvnapnø i dårlig søvn og træthed. Heldigvis kan vi oftest afhjælpe problemet ved hjælp af en specialtilpasset snorkeskinne. Snorkeskinnen er en effektiv og hurtig behandling, hvis man lider af mild til moderat søvnapnø, idet den skaber bedre luftpassage gennem svælget.

Tandlægeskræk Aalborg
Hos tandlægen.dk Aalborg tager vi tandlægeskræk seriøst. Det gør vi ved at sætte tid af til at lytte, svare på dine spørgsmål og gennemgå behandlingsforløbet. Du skal være tryg, når vi skal hjælpe dig med at passe på dine tænder. Vi har mange dygtige og omsorgsfulde behandlere, og kan derfor tilbyde tider indenfor en kort tidsramme.

Skoletandlæge Aalborg

Leder du efter en børnetandlæge i Aalborg? Vi tager imod børn i alderen 16–17 år.

skoletandlæge aalborg

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken