Horsensvej 29E
8722 Hedensted
Find vej via Google Maps
75 89 13 00
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00 - 17:00
Tirsdag
07:00 - 19:00
Onsdag
08:00 - 17:00
Torsdag
07:00 - 19:00
Fredag
08:00 - 15:00
TELEFONTID I DAG
07:00 - 16:30

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Hedensted giver gode anmeldelser

tandlæge hedensted

Din lokale tandlæge i Hedensted

tandlægen.dk i Hedensted

Leder du efter en dygtig tandlæge i Hedensted? Så er du kommet til det rette sted. Vi er en moderne tandlægeklinik med et erfarent personale, der altid står klar til at hjælpe og sikre, at du føler dig tryg og rolig. Vores behandlingsmetoder bliver løbende opdateret og vores udstyr er moderne og digitalt. Derudover lægger vi stor vægt på dialog og tillid mellem behandler og patient.

Klinikken ligger centralt i Hedensted og er nemt fremkommelig uanset om du ankommer i bil eller med offentlig transport. Kommer du i bil er der gode parkeringsforhold ved klinikken og handicapparkering foran klinikken. Hvis du benytter offentlig transport, ligger rute 202 lige udenfor klinikken. Har du spørgsmål, står vi altid klar.

tandklinik hedensted

Behandlinger hos tandlægen.dk Hedensted

Tandlægen.dk i Hedensted tilbyder alle typer tandbehandlinger. Vi kan derfor hjælpe dig uanset om det drejer sig om et tandeftersyn eller en større kirurgisk operation.

Vi har solid erfaring inden for kirurgi, paradentose og rodbehandling og finder altid den rigtige vej for dig – uanset om du er her for kosmetisk behandling eller generel tandbehandling.

Lad os passe på dine tænder sammen.

Paradentosebehandling i Hedensted
Behandling af svær paradentose er vigtig, da ubehandlet paradentose kan føre til løse tænder eller endda tab af tænder og nedbrydning af kæbeknoglen. 

Læs mere om behandling af paradentose her.

Tandblegning i Hedensted
Mange mennesker ønsker sig hvidere tænder. Heldigvis kan man opnå gode resultater med tandblegning.

Tandblegning kan afhjælpe svære misfarvninger efter blandt andet kaffe, rødvin og tobak eller som skyldes naturlig aldring.

Kontakt klinikken for at høre mere

Børnetandpleje i Hedensted

Vi varetager tandplejen for kommunens børn og unge fra 7 år.

Kontakt klinikken hvis du ønsker at booke en tid til dit barn.

børnetandpleje hedensted

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken