Dannebrogsgade 17
9700 Brønderslev
Find vej via Google Maps
98 82 45 45
ÅBNINGSTIDER
Mandag
07:30 - 17:00
Tirsdag
07:30 - 17:00
Onsdag
07:30 - 15:00
Torsdag
07:30 - 17:00
Fredag
07:30 - 14:00
TELEFONTID I DAG
07:30 - 15:00

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Brønderslev giver gode anmeldelser

tandlæge i Brønderslev

Din tandlæge i Brønderslev

tandlægen.dk Brønderslev

Vores erfarne behandlerteam står klar til at tilbyde dig en god og behagelig oplevelse i trygge omgivelser. Tandklinikken, som ligger centralt i Brønderslev, er nem at komme til med offentlig transport og har gratis parkering tæt på.

Hos tandlægen.dk Brønderslev holder vi os opdateret i forhold til ny viden og forskning, så vi altid kan give dig den bedste rådgivning i forhold til, hvad der er godt for din tandsundhed.

brønderslev tandlæge

Behandlinger hos tandlægen.dk Brønderslev

Hos tandlægen.dk Brønderslev udfører vi alle almindelige tandbehandlinger. Vores dygtige behandlerteam består af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter med mange års erfaring.

Vores tandplejere er specialister i forebyggende tandpleje, og de rådgiver og vejleder dig i, hvordan du passer bedst på dine tænder, så de kan bevares sunde hele livet.

Er dine tænder slidte, misfarvede, eller er der andet, du ikke er tilfreds med i forhold til dit smil, så kan vi hjælpe dig med at finde frem til hvilken kosmetisk behandling, der skal til, så du får et smukt smil.

Klinikken er udstyret med nyt, digitalt udstyr for at kunne tilbyde dig de bedst mulige behandlinger. Vi anvender blandt andet digital fototeknik og scanner, hvilket er bekvemt og hurtigt for dig og vores behandlere. Med disse tekniske muligheder kan vi ved hjælp af 3D optagelser vise dig, hvordan dine tænder har det og dermed hvilke behandlinger, vi vil anbefale.

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken