Jernbanegade 14
5750 Ringe
Find vej via Google Maps
62 62 13 14
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00 - 16:00
Tirsdag
08:00 - 17:30
Onsdag
08:00 - 16:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 13:00
TELEFONTID I DAG
08:00 - 16:00

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Ringe giver gode anmeldelser

tandlæge ringe

Din lokale tandlæge i Ringe

tandlægen.dk Ringe

Hos tandlægen.dk Ringe går vores erfarne behandlerteam op i kvalitet og grundighed. 

Klinikken ligger centralt placeret i Ringe, og vi tilbyder gratis kundeparkering lige bag ved klinikken. Ankommer du med offentlig transport, er det ligeledes nemt at komme til klinikken, som ligger i gåafstand fra Ringe station.

Invisalign ringe

Behandlinger hos tandlægen.dk Ringe

Tandlægen.dk Ringe er et moderne og fuldt digitaliseret tandlægehus med et stort behandlerteam. Derfor kan vi opfylde alle behandlingsbehov under samme tag - også de mere avancerede.

Vi er en af de få tandlægeklinikker på Fyn, der tilbyder kosmetisk tandpleje og tandregulering med usynlig bøjle fra Invisalign®. Det er en helt særlig teknologi, der er specielt udviklet til tandretning hos unge og voksne patienter, der ønsker en større eller mindre tandregulering.

Læs mere om Invisalign her.

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken