Roms Hule 8, 5 sal
7100 Vejle
Find vej via Google Maps
75 82 02 03
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00 - 17:00
Tirsdag
08:00 - 17:00
Onsdag
08:00 - 17:00
Torsdag
08:00 - 15:30
Fredag
08:00 - 14:00
TELEFONTID I DAG
08:00 - 15:30

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Vejle giver gode anmeldelser

tandlæge vejle

Din lokale tandlæge i Vejle

tandlægen.dk Vejle

Søger du en tandlæge i Vejle? Tandlægen.dk i Vejle ligger smukt placeret med udsigt over Ny Vejle Stadion og Nørreskov. Hos tandlægen.dk Vejle går vi op i at skabe en positiv atmosfære og stemning under tandbehandlingerne. Det betyder også, at vi gør alt for at skabe trygge rammer for vores patienter og behandle sikkert og professionelt hver gang.

Handicapvenlig klinik i Vejle
Klinikken er handicapvenlig.  Du kan benytte elevator lige til døren og to af vores klinikrum har ekstra brede døre til kørestol. Klinikken er nem at komme til. Ankommer du i bil kan du benytte de 2 timers gratis parkering ved klinikken. Der kan udleveres gratis dags parkeringsbevis.

tandklinik vejle

Behandlinger hos tandlægen.dk Vejle

Hos tandlægen.dk Vejle tilbyder vi tandbehandling af høj kvalitet med brug af det nyeste udstyr.

På tandklinikken udfører vi alle typer tandbehandlinger fra almindelig tandpleje til avanceret implantatkirurgi og kosmetisk tandpleje med en høj og ensartet kvalitet, der lever op til forventningerne.

Tandregulering i Vejle
Leder du efter en bøjletandlæge i Vejle? Hos tandlægen.dk Vejle udfører vi tandregulering ved hjælp af gennemsigtige og aftagelige tandbøjler fra ClearCorrect.

Kontakt os for at høre mere om Invisalign i Vejle

Tandblegning i Vejle
Drømmer du om et hvidere smil? Tandblegning kan afhjælpe svære misfarvninger efter kaffe, rødvin, tobak mm og give dig et flot, hvidt smil.

Vi tilbyder tandblegning, hvor vi fremstiller skinnerne og du bleger tænderne hjemme under kyndig vejledning fra os.

Kontakt os for at høre mere om tandblegning

Tandimplantat i Vejle
Et tandimplantat er et godt alternativ til både en tandprotese og almindelige tandbroer. Tandimplantater kan farve-matches, så de ligner dine naturlige tænder.

Kontakt klinikken for at høre mere om dine muligheder

Tandkirurgi Vejle
Vi har mange års erfaring i tandkirurgisk arbejde. Jesper har taget formaliseret efteruddannelse inden for implantatkirurgi samt utallige kurser fra ind- og udland i almen kirurgi.

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken