Grønnegade 16
5000 Odense C
Find vej via Google Maps
66 12 62 26
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00 - 18:00
Tirsdag
08:00 - 18:00
Onsdag
08:00 - 18:00
Torsdag
08:00 - 18:00
Fredag
08:00 - 14:00
TELEFONTID I DAG
08:00 - 18:00

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Odense giver gode anmeldelser

tandlæge odense

Din lokale tandlæge i Odense

tandlægen.dk Centrum Odense

Tandlægen.dk Centrum Odense ligger som navnet antyder centralt placeret i Odense Centrum. Klinikken finder du på Grønnegade 16. På trods af klinikkens centrale beliggenhed byder vi på gode parkeringsforhold. Der er gratis parkering ved Føtex på Grønnegade lige overfor klinikken samt ved Brandts Klædefabrik, som ligger lige bag ved klinikken. Klinikken ligger desuden tæt på offentlig transport.

Tandlægen.dk Centrum Odense- din tandlæge i Odense C
Vi er en stor moderne tandlæge i Odense C, der anvender nyt teknologisk udstyr, så din tandbehandling bliver effektiv og med mindst mulig gene. Vi lever længere og længere, og det skal vores tandsæt holde til. Derfor giver vi os tid til at tale med dig om dit behov og dine forventninger, og sammen lægger vi en plan for, hvordan du kan bevare sunde og stærke tænder længst muligt.

tandklinik odense

Behandlinger hos tandlægen.dk Odense C

Vi tilbyder alle former for behandling på tandklinikken- du behøver derfor ikke gå flere steder. Derfor er tandlægen.dk Odense C den rette klinik, uanset om du skal have en tandrensning eller har brug for avanceret kirurgi.

Tandimplantater
Tandlægen.dk Centrum Odense er blandt de mest erfarne klinikker i Danmark, når det gælder implantater.

Kontakt os for at høre mere 

Tandregulering
Det er aldrig for sent at få rettet sine tænder. Vi udfører tandregulering i Odense C ved hjælp af gennemsigtige og aftagelige tandskinner, som bliver speciallavet til dine tænder.

Tandblegning
Tandblegning kan afhjælpe svære misfarvninger efter kaffe, rødvin, tobak osv. Hos tandlægen.dk Centrum Odense tilbyder vi at hjælpe dig igang med tandblegning, som du selv foretager derhjemme.

Kontakt os for at høre mere

Tandlægeskræk
Næsten 40% af Danmarks befolkning lider af tandlægeskræk i en eller anden grad. Vi tager tandlægeskræk seriøst. Det gør vi blandt andet ved at tage os tid til at give dig en omsorgsfuld og kompetent behandling, så du kan føle dig tryg i tandklinikken.

Tandlæge afbetaling i Odense

Vi samarbejder med Denti. Klik på knappen og ansøg nu

tandlæge odense

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken