Håndværkerbyen 57 C
2670 Greve
Find vej via Google Maps
43 43 98 98
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00 - 15:30
Tirsdag
08:00 - 15:00
Onsdag
08:00 - 15:00
Torsdag
08:00 - 18:00
Fredag
08:00 - 14:00
TELEFONTID I DAG
08:00 - 15:00

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Greve giver gode anmeldelser

tandlæge Greve

Din tandlæge i Greve

tandlægen.dk Greve Håndværkerbyen

Hos tandlægen.dk Greve Håndværkerbyen er kodeordet kvalitet. Vores kompetente team lægger vægt på at give dig en grundig og professionel tandbehandling, og vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Hvis du leder efter en praktisk beliggende tandlæge i Håndværkerbyen i Greve, er vi klinikken for dig. Udover topmoderne faciliteter og udstyr byder vi også på en stor gratis parkeringsplads. Ankommer du med offentlig transport stopper bus og tog få minutters gang fra klinikken.

 

tandklinik Greve

Behandlinger hos tandlægen.dk Greve

Hos tandlægen.dk Greve Håndværkerbyen er klinikken fuldt digitaliseret, og vores tandlæger efteruddanner sig løbende, så vi kan tilbyde vores patienter den nyeste form for behandling til konkurrencedygtige priser.

Vi udfører alle behandlinger lige fra et tandeftersyn til større behandlinger som tandimplantater og rodspidsamputationer. Vi udfører også kosmetiske behandlinger som tandfacader, tandblegning og tandregulering.

Vi har desuden stort fokus på tandlægeskræk, så du trygt kan lægge dig i tandlægestolen, hvor alt foregår med omsorg og forståelse i dit tempo.

Tandimplantat Greve
Tandlægen.dk Greve har udført implantatbehandlinger i mere end tyve år. Vores dygtige tandlæger har derfor stor erfaring med at rådgive og udføre behandlinger på både yngre og ældre patienter.

Vi udfører alle former for kroner og broer i den bedste kvalitet, og vi har mere end 10 forskellige kronetyper, hvilket sikrer, at vi altid kan finde en krone, som passer lige til din tand. Og så får du selvfølgelig en lang garanti på vores arbejde.

Tandregulering Greve
Få det smil du altid har drømt om ved hjælp af gennemsigtige skinner fra Invisalign. Skinnerne er næsten usynlige og er tilpasset dine tænder.

Tandblegning Greve
Tandblegning afhjælper misfarvninger og giver dig flotte, hvide tænder. 

Kontakt klinikken for at høre mere.

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken