Algade 52, 1
4000 Roskilde
Find vej via Google Maps
46 35 33 13
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00 - 16:00
Tirsdag
08:00 - 16:00
Onsdag
08:00 - 16:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 14:00
TELEFONTID I DAG
08:00 - 15:30

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Roskilde giver gode anmeldelser

tandlæge roskilde

Din tandlæge i Roskilde

tandlægen.dk Roskilde

Vores tandklinik i Roskilde ligger centralt placeret på gågaden. Teamet hos tandlægen.dk Roskilde består af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Vi arbejder tæt sammen for at give dig den bedste behandling i trygge rammer.

 

tandklinik roskilde

Behandlinger hos tandlægen.dk Roskilde

Vores mål er, at du skal bevare dine egne tænder så længe som muligt. Derfor hjælper vi dig til at opdage forandringer og undgå skader i tide.

Tandkirurg Roskilde
Leder du efter en tandkirurg i Roskilde? Så er tandlægen.dk Roskilde det rette sted. 

Henvisningstandlæge Roskilde
Vores erfarne team består af tandlæger med forskellige specialområder blandt andet inden for paradentose-kirurgi, kirurgisk behandling af periimplantitis, parodontal plastikkirurgi, implantatindsættelse, knogleopbygning og sinusløft.

Implantat Roskilde- du er i trygge hænder
Tandlæge Maziar Talaeipour har specialiseret sig i implantater i 15 år. Maziar har en 3-årig efteruddannelse (master of science) i parodontologi og implantologi, og deltager løbende i efteruddannelser og kurser om implantologi i hele verden for at kunne tilbyde den bedste og mest moderne behandling.

Tandlægen.dk Roskilde er en moderne klinik med særlig erfaring og kompetencer indenfor tandimplantater. Du er derfor i trygge hænder hos vores dygtige team af tandlæger og tandplejere.

Forundersøgelsen er en vigtig del af processen med implantatbehandling, hvor vi laver en grundig undersøgelse af dine kæber og tænder, så vi kan planlægge dit behandlingsforløb. 

På baggrund af forundersøgelsen udarbejder vi en behandlingsplan og giver dig samtidigt et fuldt overblik over udgifterne til behandlingen, så du kan tage stilling til både prisoverslag og selve behandlingen, før vi går i gang.

Tandblegning Roskilde
Tænderne misfarves ofte med alderen og ved indtag af rødvin, kaffe eller rygning. Heldigvis kan der opnås gode resultater med tandblegning.

Kontakt klinikken for at høre mere om dine muligheder

Tandlægeskræk
Hos tandlægen.dk Roskilde tager vi tandlægeskræk seriøst. Det er vigtigt for os, at du føler dig inddraget i behandlingen og er tryg.
Vi tilbyder også at udføre nogle behandlinger under fuld narkose.For nogle kan dette være en god måde at få gennemført større indgreb.

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken