Christians Plads 7
3700 Rønne
Find vej via Google Maps
56 95 27 46
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00 - 16:00
Tirsdag
08:00 - 16:00
Onsdag
08:00 -16:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 13:30
TELEFONTID I DAG
8-11 - 14-15:30

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Rønne giver gode anmeldelser

tandlæge rønne

Din lokale tandlæge i Rønne

tandlægen.dk Rønne

Hos tandlægen.dk i Rønne bliver du mødt af dygtige behandlere, godt humør og en god atmosfære. Vi lægger stor vægt på, at forholdet mellem behandler og patient er tillidsfuldt, hvorfor kommunikationen med vores patienter er en essentiel del af behandlingen.

Det er nøgleordene bag en god tandlæge oplevelse, uanset om du besøger os for første gang eller er kommet hos tandlægen.dk Rønne gennem mange år. Klinikken ligger centralt placeret i Rønne og byder på gode parkeringsmuligheder og handicapvenlige faciliteter.

OBS! Klinikken tager ikke imod nye patienter pt.

tandklinik rønne

Behandlinger hos tandlægen.dk Rønne

Hos tandlægen.dk Rønne er du altid selv med til at vurdere og bestemme forløbet af behandlingsplanen.

Vi rådgiver og behandler, så du kan være tryg. Derudover deltager vi løbende på kurser og efteruddannelse, så vi altid kan tilbyde dig den nyeste og bedste behandling.

Vi tilbyder stort set alle tandbehandlinger lige fra et almindeligt eftersyn til større behandlinger som implantater, kroner og broer.

 

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken