Nørreport 16
6950 Ringkøbing
Find vej via Google Maps
97 32 00 17
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00 - 16:00
Tirsdag
08:00 - 16:00
Onsdag
08:00 - 16:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 16:00
TELEFONTID I DAG
08:00 - 16:00

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Ringkøbing giver gode anmeldelser

tandlæge ringkøbing

Din lokale tandlæge i Ringkøbing

tandlægen.dk i Ringkøbing

Hvis du søger en dygtig tandlæge i Ringkøbing, er du kommet til det rette sted. Hos tandlægen.dk Ringkøbing kan vi tilbyde kvalitetsbehandlinger udført af erfarne tandlæger.

Vi tilbyder alle behandlinger fra plastfyldninger til implantater og kirurgi. Det er afgørende for os, at du føler dig tryg og oplever en god service og rådgivning, hver gang du besøger os, hvad enten det drejer sig om et almindeligt tandeftersyn eller en mere kompliceret behandling.

tandklinik ringkøbing

Behandlinger hos tandlægen.dk Ringkøbing

På vores tandklinik kan vi tilbyde behandling af høj kvalitet udført af erfarne tandlæger.

Vores mål er, at du skal kunne bevare dine tænder hele livet. Derfor tilbyder vi effektiv behandling af paradentose ved at rense tænderne for tandsten og bakteriebelægninger. Vi instruerer også grundigt i renhold derhjemme og relevante risikofaktorer for udvikling af paradentose. Mister du alligevel en tand, kan vi tilbyde tandimplantater, ligesom vi har stor erfaring med kroner og broer.

Tandlægeskræk
Vi tager tandlægeskræk seriøst. Vi rådgiver dig og taler med dig om, hvad du tror har udløst skrækken, og hvordan vi bedst kan løse det. Derudover udskriver vi gerne en recept på en beroligende tablet, som du skal tage før behandlingen, hvis du har behov for det.

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken