Rundhøj Allé 133
8270 Højbjerg
Find vej via Google Maps
86 14 77 11
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00 - 15:00
Tirsdag
08:00 - 17:00
Onsdag
08:00 - 17:00
Torsdag
08:00 - 15:00
Fredag
08:00 - 14:00
TELEFONTID I DAG
08:00 - 14:45

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Højbjerg giver gode anmeldelser

tandlæge Højbjerg

Din tandlæge i Højbjerg

tandlægen.dk Højbjerg

Hos tandlægen.dk Højbjerg tilbyder vi store og lyse behandlingsrum, der er indrettet med den højeste hygiejniske standard, og samtidig har vi lagt vægt på, at det også skal være hyggeligt. Det skal nemlig være rart at gå til tandlægen. Vi ønsker, at du føler dig godt tilpas i tandlægestolen. Du er selvfølgelig også velkommen til at høre musik på din mobil.

Tandlægen.dk Højbjerg ligger i Holme, centralt placeret mellem Højbjerg og Viby, og tæt på Aarhus.Klinikken er nem at komme til uanset om du ankommer med bil eller offentlig transport. Der er gratis parkeringsmuligheder foran klinikken på Rundhøj Allé og ankommer du med bus har 2A stoppested på Holme Byvej, buslinje 13 på Holme Møllevej, og buslinje 17 på Holmevej.

En handicapvenlig tandklinik i Højbjerg
Tandlægen.dk Højbjerg tilbyder handicapvenlige adgangsforhold med elevatorlift til klinikken (dog ikke beregnet til brede kørestole). Vores personale hjælper også gerne gangbesværede ind i klinikken – kontakt os for nærmere aftale.

tandklinik højbjerg

Behandlinger hos tandlægen.dk Højbjerg

Vi ønsker at gøre det muligt for dig at bevare dine naturlige tænder flotte og stærke igennem livet, derfor anvender vi altid de bedste materialer og det nyeste udstyr til restaurering af tænder.

Vi er på forkant med udviklingen og opdaterer løbende behandler teamets viden gennem kurser og efteruddannelse. Det sikrer, at vores behandlinger er tidssvarende. 

Hos tandlægen.dk Højbjerg udfører vi simple som komplicerede tandbehandlinger, hvor specialisterne på vores klinik indgår i et tæt samarbejde.

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi Vi tilbyder finansiering som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte til os. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken