Søndergade 10
4800 Nykøbing Falster
Find vej via Google Maps
54 86 00 86
ÅBNINGSTIDER
Mandag
07:30 - 17:00
Tirsdag
07:30 - 16:00
Onsdag
07:30 - 16:00
Torsdag
07:30 - 17:00
Fredag
07:30 - 14:30
TELEFONTID I DAG
08:00 - 16:00

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Nykøbing Falster giver gode anmeldelser

tandlæge nykøbing f

Din lokale tandlæge i Nykøbing F

tandlægen.dk Nykøbing Falster

Leder du efter en dygtig tandlæge i Nykøbing F? Så har du fundet det rette sted. Tandlægen.dk Nykøbing Falster består af et dygtigt behandlerteam, der tilbyder alle former for tandbehandling – også behandlinger i fuld narkose. Vi møder ofte patienter, som har dårlig samvittighed over, at de ikke har været til tandlægekontrol længe. Ofte føler de, at de har svigtet deres tænders sundhed. Men hos tandlægen.dk Nykøbing skal du ikke have dårlig samvittighed, heller ikke hvis der er gået flere år siden sidste tandeftersyn – vi hjælper dig tilbage til den gode vane med at passe på din mund og dine tænder.

Vi lægger vægt på at gøre tandbehandling så smertefri som muligt. Derfor foregår undersøgelser og behandling i et roligt tempo og med grundig dialog og forklaring, så du som patient kan være tryg og bliver guidet hele vejen. Vores behandlere er eksperter inden for hver deres område og får løbende efteruddannelse i ind- og udland. Det betyder også, at vi arbejder tværfagligt hos tandlægen.dk Nykøbing, så vi kan udveksle vores viden og samarbejde om at lægge den bedste behandlingsplan for dig.

Husk også, at vores klinik har en afdeling i Sakskøbing.

Tandlæge centralt i Nykøbing Falster
Tandklinikken ligger centralt placeret på Søndergade. Du finder en større parkeringsplads med 3 timers gratis parkering lige ved klinikken. Ankommer du med offentlig transport, ligger Nykøbing F. Station ca. 5 minutters gang fra klinikken. Klinikken er handicap- og kørestolsvenlig, da vi ligger i stueplan. Patienter skal selv kunne komme fra kørestolen og over i tandlægestolen eller kunne følges med en hjælper, da klinikkens personale ikke må foretage løft. Der er desuden handicapparkering lige i nærheden.

tandklinik nykøbing

Behandlinger hos tandlægen.dk Nykøbing Falster

Hos tandlægen.dk Nykøbing Falster udfører vi alle tandbehandlinger uanset om du blot skal have foretaget en tandrensning eller du skal have udført større kirurgiske indgreb.

Tandlægeskræk Nykøbing Falster
Hos tandlægen.dk Nykøbing giver vi dig det bedste udgangspunkt for at kunne holde dine tænder sunde igennem hele livet ved at hjælpe dig med at holde dine tænder fri for sygdom.

Men vi har også et særligt fokus på patienter med tandlægeskræk, og vi er vant til at tage hensyn til og værne om patienter, der er nervøse for at skulle i tandlægestolen. Vi er uddannet i at håndtere tandlægeskræk - uanset graden - og gør alt for at give dig en smertefri tandbehandling, så du kan slappe af både før, under og efter tandbehandlingen.

Skoletandlæge Nykøbing Falster?

Vi tager imod 16–21-årige, der vælger en privat tandlæge frem for børne- og ungetandplejen. Unge fra 16-21 år kan frit vælge, hvor de vil gå til tandlæge, og i denne periode dækker det offentlige 100% af de overenskomstbestemte behandlinger, dvs., at der ingen egenbetaling er. Husk blot at aftale det med skoletandplejen først.

Er du i den nævnte aldersgruppe, anbefaler vi kraftigt, at du får foretaget en grundig undersøgelse, evt. med røntgenbilleder, før du forlader den offentlige tandpleje og selv skal betale for tandbehandling. Mange unge kommer nemlig selv til at betale for fyldninger som følge af huller, der burde være lavet tidligere.

Bemærk: Du skal selv have meldt dig ud af skoletandplejen, før du kan bestille tid hos os.

Book efter tid hos os på tlf. 54 86 00 86.

skoletandlæge nykøbing falster

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller pr. telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

OBS: Er du 16-21 år, skal du først have udmeldt dig af skoletandplejen.

Se klinikken