Lyngby Hovedgade 27, 4 sal
2800 Lyngby
Find vej via Google Maps
45 88 96 88
ÅBNINGSTIDER
Mandag
07:45 - 16:00
Tirsdag
07:45 - 18:00
Onsdag
07:45 - 18:00
Torsdag
07:45 - 18:00
Fredag
08:00 - 15:00
TELEFONTID I DAG
08:30-12:30 - 13:30-15:50

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Lyngby giver gode anmeldelser

tandlæge Lyngby

Din tandlæge i Lyngby

tandlægen.dk Lyngby Svanen

Tandlægen.dk Lyngby Svanen er din tandlæge centralt placeret på Lyngby Hovedgade
Hos tandlægen.dk Svanen Lyngby møder du et dedikeret team bestående af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter der står klar til at give dig og dine tænder en god og behagelig oplevelse.

Vi prioriterer en høj faglighed da vi tror på, at det er vigtigt, at vores medarbejdere altid har den nyeste viden om tandbehandlinger. Derfor følger vi med i den nyeste forskning og deltager i uddannelser på anerkendte internationale institutter som Pankey Institute i Florida og The Dawson Academy.

Centralt placeret midt i Lyngby
Du finder klinikken lige ovenpå Svane apoteket i Lyngby Hovedgade. Klinikken er nem at komme til, uanset om man kommer med offentlig transport eller i bil.

Vi ligger syv minutters gang fra Lyngby Station og tre minutter fra Lyngby lokalstation. Er du i bil, er der parkeringspladser i nærheden. Bemærk, at der skal løses billet til parkering i kælderen under Svanen.

Handicapvenlig tandlæge
Klinikken er handicapvenlig. Vi har elevator og handicapparkering foran klinikken.

Velkommen til tandlæge Charlotte Drejer

Fra 2. september flytter tandlægen.dk Ordrup ind hos tandlægen.dk Lyngby Svanen. Som patient hos tandlægen.dk Ordrup vil du automatisk blive flyttet med og du vil stadig blive mødt af din tandlæge Charlotte Drejer. Vi glæder os til at at tage godt i mod såvel Charlotte som Charlottes patienter her på klinikken.

Book tid
tandlæge i lyngby

Tandbehandlinger hos tandlægen.dk Svanen

Tandlægen.dk Svanen i Lyngby tilbyder en lang række behandlinger. Vi er din tandlæge i Lyngby, uanset om du skal have foretaget et almindeligt tandeftersyn eller har større behov. Læs om nogle af tandbehandlingerne i Lyngby her.

Tandregulering Lyngby
Leder du efter en bøjletandlæge i Lyngby, eller ønsker du at få rettet dine tænder? Hos tandlægen.dk Svanen udfører vi tandregulering ved hjælp af gennemsigtige og aftagelige skinner fra Invisalign. Læs mere om tandregulering her.

Krone på en dag
Det behøver ikke at være tidskrævende at få en tandkrone. Vi tilbyder keramiske kronebehandling på blot en dag ved hjælp af en metode kaldet CEREC. Læs mere om tandkroner her.

Tandblegning Lyngby
Ønsker du dig et hvidere smil? Misfarvninger på tænderne som kan skyldes kaffe, rødvin eller blot naturlig aldring.

Tandlægen.dk Svanen i Lyngby kan hjælpe dig i gang med tandblegning, som du udfører hjemme. Vi anvender aftagelige skinner til at blege tænderne, og metoden er sikker og effektiv. Kontakt os for at høre mere om tandblegning i Lyngby

Bidfunktion
Oplever du smerter i nakke, skuldre, kæbe eller hovedpine og måske også, at du har fået slidte tænder? Dette kan skyldes forkert bid. Hos tandlægen.dk Svanen i Lyngby er vi specialiseret i at afhjælpe netop dette.

Vi benytter ’Tannerskinner’ som er udviklet til dig og dit tandsæt. Skinnen er med til at give dig den optimale bidfunktion.

Tandimplantat i Lyngby
Hvis du mangler en tand, kan et tandimplantat være en god løsning. Et tandimplantat føles helt som en naturlig tand og har en god holdbarhed. Vi er specialiseret i tandimplantater i Lyngby.

Holistisk tandlæge i Lyngby
Er du på udkig efter en holistisk tandlæge i Lyngby? Så er tandlægen.dk Svanen Lyngby måske den rette klinik.

Vores tandlæge Johnny har arbejdet som holistisk tandlæge siden 2003 og har mange tilfredse patienter. Johnny er uddannet Ayurvedisk terapeut og har taget kurser indenfor Reiki healing og sammenhængen mellem krop, sind og ånd. Som behandler lægger Johnny vægt på kommunikationen. Det er vigtigt, at man som behandler forstår det enkelte individ og dets behov.

Holistisk fjernelse af sølvfyldninger
Sølvfyldninger, også kaldet amalgam, kan lede til allergiske reaktioner. Hvis du ønsker at få dem fjernet, tilbyder vi at gøre det på en måde, der er sikker for dig og miljøet.  Kontakt klinikken hvis du ønsker at høre mere om holistisk tandbehandling

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken