Birkedalsvej 35A
3000 Helsingør
Find vej via Google Maps
49 13 27 89
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00 - 17:00
Tirsdag
08:00 - 17:00
Onsdag
08:00 - 16:00
Torsdag
08:00 - 17:00
Fredag
08:00 - 15:00
TELEFONTID I DAG
08:00 - 15:00

Gode trygge oplevelser

Vores patienter I Helsingør giver gode anmeldelser

tandlæge Helsingør

Din lokale tandlæge i Helsingør

tandlægen.dk Helsingør

Vi er din tandlæge i Helsingør, centralt beliggende i det nye sundhedshus i Helsingør i Prøvestenscentret . Klinikken rummer både flotte, nye lokaler, det nyeste digitale udstyr, handicapvenlige faciliteter, fri parkering og gåafstand til offentlig transport.

Hos tandlægen.dk Helsingør er vi kompromisløse, når det gælder kvalitet. Vi er på forkant med udviklingen og tager derfor kurser i ind- og udland. Vi vælger også konsekvent det bedste udstyr og de bedste materialer, så vi løbende kan tilbyde den bedste tandbehandling, som videnskaben har at byde på.

tandklinik helsingør

Behandlinger hos tandlægen.dk Helsingør

Som alle tandlæger foretrækker vi hos tandlægen.dk Helsingør at vælge den mest optimale behandling. Men vi ved også, at vi sommetider er nødt til at indgå kompromiser. Derfor mestrer vi også kompromisets kunst, når forholdene – eksempelvis de økonomiske rammer – taler for det.

Vi tilbyder stort set alle tandbehandlinger i klinikken - uanset om der er tale om et almindeligt eftersyn eller en større kirurgisk operation. Vi tilbyder også behandler i fuld narkose, så du kan komme sovende til dit nye smil.

Narkose
Hos tandlægen.dk Helsingør tilbyder vi fuld narkose, som kan være en god løsning, hvis du skal have foretaget et kompliceret kirurgisk indgreb, fx i kæben. Det kan også være en løsning, hvis du lider meget af tandlægeskræk. Under fuld narkose er man ikke ved bevidsthed og mærker derfor ingen smerte. Vælger du at få fuld narkose i forbindelse med en behandling, vil en narkoselæge være til stede under hele forløbet.

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken