Karriere

Vi har branchens gladeste medarbejdere og vi har plads til flere! Vores medarbejdere er glade for at være en del af tandlægen.dk*. Vi tilbyder nemlig en arbejdsplads med fleksibilitet, gode kolleger og en tårnhøj faglighed.

Uddannelse og kurser

Vores fokus på faglighed gør os unikke. Vi giver alle medarbejdere mulighed for at videreuddanne sig uanset om de er tandlæger eller klinikassistenter.

Vi tilbyder også bootcamps og kurser for at hjælpe nyuddannede godt i gang med arbejdslivet på klinikken. Derudover udbyder vi branchens eneste akademiuddannelse for souschefer. Har du ønske om at specialisere dig i den ene eller anden retning, så tager vi højde for det i vores ansættelsesvilkår og sammensætter en individuel uddannelsespakke.

Vi gør meget ud af at understøtte det interdisciplinære samarbejde på tværs af klinikkens forskellige personalegrupper. Derudover har vi nogle af landets dygtigste fageksperter indenfor tandbehandlinger og tandkirurgi ansat. Det betyder, at der er gode muligheder for faglig sparring og vidensdeling på tværs af klinikkerne.

* Vores medarbejdertilfredshedsscore var i 2022 på 80% (gennemsnit for sundhedssektoren var 72%).

tandlæge job

Læs mere om dine karrieremuligheder

Højt til loftet og plads til alle

Også dig! Vores organisationsstruktur er flad. Det har stor betydning for os alle, at der er mulighed for individuel udvikling og innovative initiativer i dagligdagen. Så trives du i en organisation, hvor der er højt til loftet, omgangstonen er rar og åben og hvor der er gode muligheder for relokation og fleksible arbejdstider, og deler du også vores passion for nytænkning og faglig udvikling, så er tandlægen.dk måske et sted for dig. Læs mere om vores værdier her.

Citat fra tandlæge: 

“Jeg synes, det er meget udfordrende at lave de større behandlinger, og så er det dejligt, at vi har så stort et fagligt netværk i kæden at sparre med."

Mary, tandlæge i Odense

Citat fra receptionist:

"Ikke to dage er ens på en stor tandklinik med god sparring af alle ansatte i tandlægen.dk."

Bente, receptionist i Vejen
tandlæge job

Søg job i tandlægen.dk

Vi er en tandlægekæde i vækst og er derfor altid på udkig efter dygtige medarbejdere – både til vores klinikker landet over og vores hovedkontor i Lyngby. Vil du være en del af Danmarks største kæde?