Hundige Strandvej 182
2670 Greve
Find vej via Google Maps
43 90 15 15
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00 - 15:00
Tirsdag
08:00 - 18:00
Onsdag
08:00 - 18:00
Torsdag
08:00 - 14:00
Fredag
Lukket
TELEFONTID I DAG
08:00 - 10:00

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Greve giver gode anmeldelser

tandlæge Hundige

Din lokale tandlæge i Greve

tandlægen.dk Hundige Strandvej

Hos tandlægen.dk Hundige Strandvej i Greve er det vores mål, at du som patient altid får den bedste og mest trygge tandbehandling på klinikken. Det er et mål vi når, takket være vores dygtige og veluddannede tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Når du vælger os som din tandlæge i Greve, får du både en professionel og behagelig behandling.

Da behandlingsformerne og udstyret inden for tandlægefaget udvikles konstant, sætter vi en ære i at regelmæssigt efteruddanne os, ligesom vi løbende foretager investeringer i nyt udstyr.

Klinikken ligger på Hundige Strandvej og byder på gode parkeringsmuligheder i gården og ved tanken. Ankommer du med offentlig transport, kan du tage toget til Hundige Station og bus nr. 224 fra stationen til stoppestedet lige efter Shell Express tankstationen på Hundige Strandvej.

tandklinik hundige

Behandlinger hos tandlægen.dk Hundige Strandvej

Vi udfører alt fra tandpleje til større tandbehandlinger som kirurgiske indgreb, tandretning med Invisalign og ClearCorrect, tandblegning og behandling i fuld narkose.

Det er vores målsætning at kunne tilbyde en tidssvarende behandling, som vores medarbejdere kan være stolte af. Derfor tilbyder vi vores patienter den bedste tandlægebehandling, som tidens viden og teknologi tilbyder.

Tandregulering Greve
Dit smil har en stor betydning for dit udseende og velvære, men der kan også være andre grunde til at en tandregulering kan være nødvendig.

Har du problemer med skæve tænder i større eller mindre grad, eller problemer med tyggemuskler eller kæbeled, kan vores specialtandlæge Glen Happel sikre, at du får den rigtige tandreguleringsbehandling på den bedste og mest effektive måde.

Hos tandlægen.dk Hundige Strandvej i Greve, anvender vi både togskinner og gennemsigtige skinner (Invisalign og ClearCorrect), som er usynlige, hurtige og smertefri.

De seneste år er der sket en hastig udvikling inden for tandregulering og behandlingsteknologi, som har gjort det muligt at rette tænder mere skånsomt og hurtigere end tidligere. Det er aldrig for sent at få rettet sine tænder – i dag kan det gøres uanset alder.

Børnetandlæge Greve
Vi tager også imod børn, der har behov for tandbehandling.

Tandblegning Greve
Tandblegning kan afhjælpe misfarvninger efter blandt andet kaffe, rødvin eller tobak og give dig et flot, hvidt smil.

Tandimplantat Greve
Hos tandlægen.dk Hundige Strandvej har vi mange års erfaring med tandimplantater. Tandimplantater er et godt alternativ til både tandproteser og tandbroer. Tandimplantater kan farve-matches, så de ligner dine naturlige tænder.

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken