Markedspladsen 25
6800 Varde
Find vej via Google Maps
75 22 23 24
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:10 - 17:00
Tirsdag
08:10 - 17:00
Onsdag
08:10 - 17:00
Torsdag
08:10 - 17:00
Fredag
08:10 - 15:30
TELEFONTID I DAG
08:15 - 16:30

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Varde giver gode anmeldelser

tandlæge varde

Din tandlæge i Varde

tandlægen.dk Varde

Hos tandlægen.dk Varde er vores primære fokus din tryghed og tillid. Derfor er vi altid klar til at lytte og tage en snak om dine behov.

Klinikken ligger centralt placeret på Markedspladsen i Varde med gode parkeringsforhold lige ved døren. Vi byder også på gode forhold for patienter med handicap i form af handicapparkering, automatisk døråbner og store rum med god plads.

tandlæge varde

Behandlinger hos tandlægen.dk Varde

Som moderne tandlægeklinik tilbyder tandlægen.dk Varde naturligvis alle former for behandlinger, og afsættet vil altid være dig som patient.

Vi tilbyder alt fra eftersyn og tandrensning til større kirurgiske operationer.

Blandt klinikkens personale er den tyske tandlæge Matthias Konietzny. Matthias har speciale i implantatbehandlinger og varetager både simple og mere komplicerede operationer med ekstern sinuslift, implantatindsættelser via guideskinne m.m.

Sammen med tandlæge Charlotte Tang Borgen udfører Matthias ligeledes komplicerede fjernelser af visdomstænder.

Laboratorietekniker Thomas Pedersen er på klinikken torsdage og fredage, hvor han i samarbejde med tandlæge Margrethe Manøe står for klinikkens protesebehandlinger.

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansiering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken