Sundhedshuset - Grønlandsvej 1
8700 Horsens
Find vej via Google Maps
75 62 12 95
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00 - 18:00
Tirsdag
08:00 - 15:00
Onsdag
08:00 - 15:30
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 14:00
TELEFONTID I DAG
08:00 - 15:30

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Horsens giver gode anmeldelser

tandlæge horsens

Din lokale tandlæge i Horsens

tandlægen.dk Horsens

Tandlægen.dk Horsens ligger centralt placeret i Horsens Sundhedshus. Det betyder, at vi tilbyder gode adgangsforhold med gratis parkering lige ved døren. Ankommer du med offentlig transport kører bussen lige udenfor Sundhedshuset. Da klinikken er placeret i et sundhedshus er der naturligvis let adgang til gangbesværede og kørestolsbrugere.

Vi har et stort behandlerteam med mange års erfaring og forskellige specialeområder. Det betyder, at vi kan tilbyde alle tandbehandlinger under et tag. Vores team vil i samarbejde med dig arbejde for, at du kan bevare dine egne tænder så længe og så smukke som muligt. Målet er derfor altid at finde langsigtede løsninger, der giver dig den bedst mulige sundhed for dine tænder.

tandklinik horsens

Behandlinger hos tandlægen.dk Horsens

Uanset om du leder efter en tandlæge i Horsens til mindre eftersyn eller til mere komplicerede behandlinger som implantater, så er tandlægen.dk Horsens det rette sted.

Vores udstyr er altid opdateret, vi anvender ny teknologi og sikrer os, at din behandling er den bedste og tidssvarende.Derfor kan vi blandt andet tilbyde computerstyret bedøvelse, 3D røntgen, digitale aftryk og laserbehandling af bl. a. paradentose.

Tandimplantater i Horsens
Tandimplantater fungerer som en holdbar og naturlig erstatning for manglende tænder. Tandimplantater kan farve-matches, så de ligner dine naturlige tænder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Tandregulering i Horsens
Vores erfarne tandlæge Mette Thonsgaard er certificeret inden for effektiv tandregulering ved brug af bl.a Invisalign.

Mange danskere har skæve tænder eller en enkelt tand, der ikke falder ind i de øvrige fortænder og ønsker sig derfor et flottere smil. De fleste tandstillingsfejl kan rettes på fortænderne på bare 12-16 uger med en aftagelig skinne eller på 3-6 måneder med en fastsiddende bøjle, der er næsten usynlig.

Før behandlingen begynder, tager vi fotos af dig. Hvis du ønsker det, kan vi mod en merpris på kr. 1500 lave en visualisering af hvordan dine tænder vil se ud efter regulering.

Efter behandlingen tager vi igen fotos af resultatet.

En tandretning giver dig et flot smil til resten af livet og som sidegevinst bliver dine tænder nemmere at holde rene.

Bestil tid til en gratis konsultation

Tandblegning i Horsens
Mange mennesker ønsker sig hvidere tænder. Heldigvis kan man opnå gode resultater med tandblegning.

Tandblegning kan afhjælpe svære misfarvninger efter blandt andet kaffe, rødvin og tobak. Har du gule tænder? Med alderen bliver dine tænder mere gule. Alle disse misfarvninger kan normalt afhjælpes med tandblegning.

Hos tandlægen.dk tilbyder vi at hjælpe dig i gang med tandblegning, som du selv foretager derhjemme.

Kontakt os for at høre mere om behandlingen

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken