Falkoner Allé 7
2000 Frederiksberg
Find vej via Google Maps
33 13 01 48
ÅBNINGSTIDER
Mandag
07:30 - 16:30
Tirsdag
07:30 - 17:00
Onsdag
07:30 - 17:00
Torsdag
07:30 - 16:30
Fredag
07:30 - 14:30
TELEFONTID I DAG
08:00-12:00 - 13.00-15:00

Gode trygge oplevelser

Vores patienter på Frederiksberg giver gode anmeldelser

tandlæge frederiksberg

Din tandlæge på Frederiksberg

tandlægen.dk Frederiksberg

Leder du efter en god tandlæge på Frederiksberg med en central beliggenhed? Så er du kommet til rette sted.

Transport & parkering
Der er tidsbegrænset parkering på vejene på Frederiksberg. Tidsbegrænsningen varierer fra vej til vej. Læs mere om parkering på Frederiksberg her. Frederiksberg Metro station ligger cirka 150 meter fra klinikken, og blandt andet buslinjerne 8A og 9A stopper tæt ved klinikken.

Handicapvenlig tandlæge på Frederiksberg
Vi har elevator, og de fleste kørestole kan få adgang. Tandlægen.dk Frederiksberg har eksisteret siden Falkoner Centret blev bygget i 1959 i hjertet af Frederiksberg. Selvom klinikken har en lang historie, så benytter vi de nyeste behandlingsmetoder og moderne digitalt udstyr.

Vores tandlæger har en bred og alsidig erfaring inden for tandlægefaget. Derudover har de enkelte tandlæger forskellige kompetencer, så vi tilsammen dækker hele feltet, og at du som patient er sikker på, at kvaliteten af behandlingen er bedst mulig.

Det skal være rart at gå til tandlægen
Hos tandlægen.dk Frederiksberg har vi flere tiltag, der bidrager til at gøre dit besøg behageligt. Mens du venter på, at det bliver din tur, byder vi på en god kop kaffe fra vores espressomaskine, som enten kan nydes i vores lækre venteværelse eller på vores skønne tagterrasse. I vores venteværelse har vi et udvalg af uge- og månedsblade, aviser, fjernsyn og Wi-Fi.

tandklinik Frederiksberg

Tandbehandlinger på Frederiksberg

Vi tilbyder alle former for tandbehandling. Ingen behandlingsbehov er for komplicerede, da vi har tilknyttet eksterne tandspecialister og kæbekirurger. På den måde kan du fortsat behandles på klinikken i vante og trygge rammer.

Tandregulering på Frederiksberg
Det er aldrig for sent at få rettet sine tænder. Vi udfører tandregulering ved hjælp af gennemsigtige skinner, der er aftagelige og tilpasset dine tænder.

Kontakt os for at høre mere.

Tandrensning på Frederiksberg
Tandrensning er en vigtig del af dit regelmæssige tandeftersyn. Her fjernes plak og tandsten, der kan give grobund for nye bakterieangreb samt tandkødsbetændelse.

Ønsker du hvidere tænder? Vi tilbyder at rense dine tænder ved hjælp af pulverrens, som fjerner misfarvninger mere effektivt.

Book en tid

Tandprotese på Frederiksberg
Uanset om du skal have erstattet en enkelt tand eller har behov for nye tænder i hele munden, så er tandproteser en god og gennemprøvet løsning. Med en tandprotese får du tyggeevnen tilbage og et smukt smil.

Nutidens tandproteser findes i mange fleksible udgaver og er altid specialfremstillede, så de passer præcis til brugeren.

Billig tandlæge på Frederiksberg?

Er du studerende og leder efter en billig tandlæge på Frederiksberg? Vi ved, at studietiden kan være økonomisk hård. Derfor tilbyder vi 15% rabat på frie ydelser.

Kontakt os for mere information.

 

Tandlæge Frederiksberg

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken