Søndergade 23
4653 Karise
Find vej via Google Maps
56 78 80 75
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00 - 18:00
Tirsdag
08:00 - 18:00
Onsdag
08:00 - 18:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 16:00
TELEFONTID I DAG
08:00 - 18:00

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Karise giver gode anmeldelser

tandlæge karise

Din tandlæge i Karise

tandlægen.dk Karise

Hos tandlægen.dk Karise samarbejder vores erfarne team om at give dig en god og tryg behandling. Det er vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas, uanset om du skal have et almindeligt eftersyn eller en større tandbehandling. 

Derfor går vi op i at have en god dialog med dig, og vi er altid omsorgsfulde og grundige i vores arbejde. Kvalitet er nøgleordet hos os, og derfor uddanner vi os regelmæssigt, så vores behandlinger altid er opdaterede.

Klinikken, som ligger centralt placeret på Søndergade 23, 4653 Karise, tilbyder gratis parkering.

tandklinik karise

Behandlinger hos tandlægen.dk Karise

Hos tandlægen.dk Karise tager vi udgangspunkt i dine ønsker og behov, og vi lægger vægt på, at vores behandlinger er omsorgsfulde og grundige.

Tandlægen.dk Karise er en tandklinik, hvor dygtige og erfarne tandlæger og tandplejere samarbejder om at udføre alle former for tandbehandling.

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken