Lyngby Hovedgade 27-29, 3
2800 Lyngby
Find vej via Google Maps
45 87 01 90
ÅBNINGSTIDER
Mandag
Ferielukket
Tirsdag
Ferielukket
Onsdag
Ferielukket
Torsdag
Ferielukket
Fredag
Ferielukket
TELEFONTID I DAG
Lukket

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Lyngby giver gode anmeldelser

tandlæge Lyngby

Din tandlæge i Lyngby

tandlægen.dk Lyngby Implantatcenter

Tandlægen.dk Lyngby Implantatcenter er din lokale tandlæge i Lyngby Hovedgade. Hos os kan du både få udført almindelige tandeftersyn og kirurgisk tandbehandling, rekonstruktioner, kæbekirurgi og implantatbehandlinger.

Du er i trygge hænder hos vores erfarne tandlæger og specialtandlæger. 

Vores erfarne tandlæger udfører både simple og komplekse behandlinger med tandimplantater. Kontakt os og få en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig, og en vurdering af, om behandling med tandimplantater er en løsning for dig.

tandlæge i lyngby

Behandlinger hos tandlægen.dk Lyngby Implantatcenter

Vi inddrager patienten i behandlingsplanlægningen og tager os tid til at gennemgå den enkeltes behandlingsmuligheder. Vi sætter den forebyggende indsats højt og vores dygtige tandplejer vil gøre alt for, at dine tænder, din tyggefunktion og dit smil holder længst muligt. Tandlægerne gennemfører almen tandbehandling, tandeftersyn og forebyggende undersøgelser i samarbejde med klinikkens dygtige tandplejere. Klinikken anvender den nyeste teknologi, herunder 3D scanning og digital røntgen.

Tandregulering Lyngby
Vi udfører tandregulering ved hjælp af gennemsigtige tandskinner fra Invisalign. Tandregulering kan i visse tilfælde være nødvendigt for at afhjælpe smerter i kæbe og muskler – eller som forberedelse til andre tandbehandlinger. I andre tilfælde kan et smukt smil være vigtigt for vores trivsel. Selv mindre reguleringer giver ofte mærkbare resultater.

Implantatbehandling i Lyngby
Hos tandlægen.dk Lyngby Implantatcenter er vi specialiseret indenfor alle former for kirurgiske tandbehandlinger og tandimplantater.

Tidligere var aftagelige tandproteser den eneste løsning, hvis man havde mistet en eller flere tænder. I dag findes der dog et alternativ til tandprotesen, for i mere end 45 år har vores dygtige tandlæger i Lyngby kunnet operere kunstige rødder ind i kæberne – også kaldet implantater.

For at afgøre om vi kan hjælpe dig med en behandling med tandimplantater, har vi behov for at lave en forundersøgelse.

Forundersøgelserne er grundlaget for, at vi kan planlægge den bedste behandling for dig. Derfor laver vi en grundig undersøgelse af din mund, kæber og tænder, som sammenholdes med en røntgenundersøgelse af dine kæber og tænder, inden en implantatbehandling går i gang.

Røntgenundersøgelsen kan være de små røntgenbilleder, du kender fra almindelig tandbehandling, men ofte vil der være behov for et større oversigtsbillede, hvor tandlægen kan se hele din kæbe med tænder, bihuler, nerver osv.

På baggrund af forundersøgelsen udarbejder vi en behandlingsplan og giver dig et overblik over den fulde pris på behandlingen, som du tager stilling til og godkender, før vi går i gang.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om dine muligheder for at få et tandimplantat.

Patienthenvisning

Hvornår henvises man til en tandkirurg?
Man henvises til behandling hos en specialtandlæge i tand, mund og kæbekirurgi i forbindelse med særligt komplicerede tandoperationer, der kræver kirurgiske indgreb.

Hos tandlægen.dk Lyngby Implantatcenter er du i trygge hænder. Vores dygtige og erfarne tandkirurger vil sørge for, at du får en personlig behandlingsplan, der tager højde for dine ønsker og behov. Behandlingsplanen giver dig også fuldt overblik over udgifter og selve processen på klinikken.

Er du henvisende tandlæge?
Hos tandlægen.dk Lyngby Implantatcenter går vi ikke på kompromis med kvaliteten, da tandimplantater skal holde i mange år.

Vore fire kæbekirurger er alle specialtandlæger med stor erfaring fra både privat praksis såvel som fra kæbekirurgiske afdelinger på danske hospitaler. Vi modtager henvisninger indenfor alle typer af kirurgi her - via tlf. nr.: 45-87-01-90.

henvisningstandlæge lyngby

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi Vi tilbyder finansiering som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte til os. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken