Præstegårdsvej 11
6823 Ansager
Find vej via Google Maps
75 29 70 62
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00 - 17:00
Tirsdag
08:00 - 17:00
Onsdag
08:00 - 16:00
Torsdag
08:00 - 15:00
Fredag
08:00 - 14:30
TELEFONTID I DAG
08:00 - 14:30

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Ansager giver gode anmeldelser

Ansager tandlæge

Din lokale tandlæge i Ansager

tandlægen.dk i Ansager

Tandlægen.dk i Ansager ligger centralt placeret ved Ansager bymidte.

Klinikken består af et dedikeret team af erfarne behandlere, som hvert år deltager på kurser og seminarer. Det sikrer, at vi altid er opdateret i forhold til de bedste behandlingsformer og den nyeste teknologi. Du kan være helt tryg hos tandlægen.dk Ansager. Vi går langsomt frem, får tilliden på plads og lytter altid til, hvordan du har det.

Vi er et stærkt, professionelt team med høj faglighed og vi lever op til bedste standarder og lader os måle på det. Men det vigtigste er, at du føler dig i gode hænder, så vi passer på dig hele vejen. Klinikken tilbyder desuden handicapvenlige omgivelser og gode parkeringsforhold.

tandlæge ansager

Behandlinger hos tandlægen.dk Ansager

Vi tilbyder alle former for tandbehandling lige fra tandeftersyn til større kirurgiske behandlinger. Det er vigtigt for os, at du får den bedste behandling. Det opnår vi ved at have et professionelt team og det nyeste tandlægeudstyr. Hos os går omsorg og kvalitet hånd i hånd.

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken