Havborgvej 8 1. sal
6710 Esbjerg V
Find vej via Google Maps
75 11 56 00
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00 - 16:00
Tirsdag
08:00 - 17:00
Onsdag
Lukket
Torsdag
08:00 - 17:00
Fredag
08:00 - 14:00
TELEFONTID I DAG
08:00 - 17:00

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Hjerting giver gode anmeldelser

tandlæge hjerting

Din lokale tandlæge i Esbjerg

tandlægen.dk Esbjerg (Hjerting)

Søger du tandlæge i Esbjerg? Så er du kommet til det rette sted. Hos tandlægen.dk i Esbjerg er du i trygge hænder fra første besøg. Hos tandlægen.dk Esbjerg er vi problemknusere. Vi er til for vores patienters skyld og rådgiver og sparrer med dig i behandlingsforløbet. 

Tandlægen.dk Esbjerg- en klinik med gode adgangsforhold
Der er gode patient parkeringsforhold ved klinikken både lige foran opgangsdøren og bag klinikken.

Handicapvenlig tandklinik i Esbjerg
Der er elevator i ejendommen og ingen dørtrin ved døre. Begge dele for at imødekomme gangbesvær og handicap. Klinikken ligger i Sundhedshuset i Esbjerg, hvilket muliggør et tæt samarbejde med læger, speciallæger og fysioterapeuter.

OBS! Når du ringer til vores klinik i Hjerting bliver dit opkald viderestillet til vores Esbjerg afdeling.

Seneste nyt fra klinikken

Få tid hos en af vores tandlæger

Grundet lang ventetid har tandlæge Charlotte Beck i øjeblikket lukket for tilgang af nye patienter. Nye patienter er velkommen til at få tilbudt tider ved klinikkens øvrige tandlæger og tandplejere.

tandklinik esbjerg V

Behandlinger hos tandlægen.dk Esbjerg (Hjerting)

Vi tilbyder alle former for tandbehandling og inddrager dig, så vi sammen kan lægge en god plan for dine tænder.

På tandklinikken i Esbjerg bruger vi moderne udstyr og teknikker, ligesom klinikken er fuldt digitaliseret. Vi videreuddanner os desuden regelmæssigt, så vi altid er opdateret på faglig viden. Du kan derfor stole på, at du får en tidssvarende behandling i høj kvalitet.

Vores tandlæger udfører alle vores behandlinger og sparrer med hinanden ved komplicerede sager. Vores tandplejere står for en stor del af klinikkens omfattende paradentosebehandlinger samt tandblegninger, ligesom vores klinikassistenter er uddannede til at foretage tandrensninger.

Dette betyder, at det er nemmere at få en hurtig tid for os og blive behandlet af dygtige og erfarne behandlere.

Tandprotese Esbjerg
Uanset om du skal have erstattet en enkelt tand eller har behov for flere nye tænder, så er tandproteser en god og gennemprøvet løsning. Vores dygtige tandteknikere i Esbjerg kan med en tandprotese give dig tyggeevnen tilbage – og et smukt smil.

Kontakt klinikken for at høre mere om tandproteser

Tandimplantat Esbjerg
Et tandimplantat er et godt alternativ til både tandproteser og almindelige tandbroer. Tandimplantater kan farve-matches, så de ligner dine naturlige tænder.

Få et uforpligtende tilbud

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken