Torvegade 16
6600 Vejen
Find vej via Google Maps
75 36 01 16
ÅBNINGSTIDER
Mandag
08:00 - 18:00
Tirsdag
08:00 - 18:00
Onsdag
08:00 - 16:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 15:00
TELEFONTID I DAG
08:00 - 14:00

Gode trygge oplevelser

Vores patienter i Vejen giver gode anmeldelser

tandlæge vejen

Din tandlæge i Vejen

tandlægen.dk Vejen

Hos tandlægen.dk Vejen handler en god behandling om nærvær og omsorg. Du skal føle dig tryg. Derfor lytter vi til dine input, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig og dine tænder. Du finder din lokale tandklinik i Vejen på en central placering på Torvegade 16. Vi ligger overfor banegården og busterminalen, og der er gratis parkering tæt på klinikken.

Handicapvenlig tandklinik i Vejen
Klinikken tilbyder gode adgangsforhold for kørestolsbrugere og gangbesværede såsom elevator og handicapparkering foran klinikken.

tandlæge vejen

Behandlinger hos tandlægen.dk Vejen

Tandlægen.dk Vejen tilbyder alle former for tandbehandling og vores erfarne tandlæger, tandplejere og klinikassistenter gør deres yderste for at give dig en tryg og behagelig oplevelse.

Tandregulering Vejen
Hos tandlægen.dk Vejen tilbyder vi tandregulering ved hjælp af en  "usynlig" og aftagelig tandbøjle - kontakt os for at høre nærmere.

Opstartsforløb hos os

Hos os er kvalitet og tryghed i fokus Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder. Vi sætter gerne ekstra tid af første gang. Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi, og vi tilbyder finansering, som passer dig.

Så nemt er det at skifte

Det er nemt at skifte tandlæge til tandlægen.dk. Du booker bare en tid hos os online eller per telefon. Så gør vi resten af arbejdet med at indhente din journal fra din gamle tandlæge.

Se klinikken